Presentacio Gine

Presentació

El Servei d’Obstetrícia i Ginecologia té com a missió donar resposta a les demandes d’atenció, assistència i prevenció relacionades específicament amb la salut de la dona.

Amb aquest objectiu organitza el seu equip humà en els àmbits de l’atenció a l’embaràs i part normal, i l’assistència de les seves complicacions, la cura de les malalties que puguin afectar l’aparell genital, la prevenció i alteracions de la funció reproductiva i derivacions especials com la contracepció, la infertilitat i l’atenció a la menopausa.

Conscient de la naturalesa de la majoria dels processos que atén, el Servei es sensible a l’opinió de les dones sobre el tipus d’atenció que desitgen i l’integra en el procés de presa de decisions.

Han estat pioners en la presència dels pares a la sala de parts, l’atenció mínimament medicalitzada al part normal i l’opció d’una atenció sense hospitalització però també amb cura dels embarassos i parts d’alt risc en col·laboració amb la Unitat de neonatologia.

En l’àmbit ginecològic es distingeix pel percentatge de casos que resol sense precisar ingrés emprant les tècniques més avançades de cirurgia mínimament invasives fins i tot en situacions oncològiques complexes.

En col·laboració amb la Fundació Puigvert desenvolupa un programa de reproducció assistida amb tècniques pioneres de selecció preimplantacional o preservació de fertilitat en pacients oncològiques.

Va crear, en el seu moment, la primera clínica d’atenció a la menopausa i ofereix assessorament contraceptiu en dones amb malalties complexes.

Banner acceso web Dona SantPau

 

Contacte Gine

Ubicació i contacte
Urgències Obstètriques

Entrada Sant Quintí, 87

Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes

Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5

Secretaria

Bloc A - Planta 5

Telèfon

93 553 70 41

Fax.

93 553 70 57

ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05