Vés enrere

Gemma Pons

Ponents
Gemma Pons
Cap de la Unitat de Microcirurgia del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica i Reparadora. Hospital de Sant Pau - Hospital del Mar.

Dra. Gemma Pons, cap de la Unitat de Microcirurgia del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica i Reparadora. Hospital de Sant Pau  - Hospital del Mar.

Metge especialista en Cirurgia Plàstica i Reparadora, és metge adjunt i cap d´Unitat del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l´Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a Barcelona. Es va graduar de Medicina a l´Hospital Clínic (Universitat de Barcelona) i va rebre formació com a Metge Intern Resident de l´especialitat de Cirurgia Plàstica a l´Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Universitat Autònoma de Barcelona). Va completar la seva formació a centres de l´estranger: Universitair Ziekenhuis, Ghent (Belgium), Charleston Memorial Hospital (US), The University of Tokyo Hospital (Japan).

La seva activitat professional i expertesa es centra en reconstrucció de mama, limfedema i microcirurgia-supermicrocirurgia.

Autora i co-autora de múltiples articles i capítols de llibres i presenta els seus treballs tant en l'àmbit nacional com internacional. Activament implicada en treballs de recerca i en tasques de docència tant en pre i post-grau.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

+
Descarrega't el programa de l'Acte Científic