Coordinadors

null coordinador acte 2 de maig

Agustí Barnadas
Director del Servei d’Oncologia Mèdica. Hospital de Sant Pau.

Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona. Director del Servei d’ Oncologia Mèdica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Professor Associat del Departament de  Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor a l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de  la Santa Creu i Sant Pau.

Es va formar en l’especialitat d’Oncologia Mèdica entre els anys 1982 i 1986. L’any 1987 es va incorporar com a facultatiu especialista en el servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona fins l’any 2003. L’any 2003 fou nomenat Coordinador Assistencial del Institut Català d’Oncologia de Badalona. L’any 2004 es va incorporar com a  Director del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de Sant Pau, responsabilitat que encara desenvolupa.

Ha estat President de la Societat Catalano-Balear d’Oncologia (SCBO) , Secretari General de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM). Fou membre fundador del Grupo para la Investigación en Cancer de Mama (GEICAM) sent actualment el seu Vicepresident.

Es autor/coautor de més de 140 treballs científics publicats en revistes indexades. Ha rebut finançament  per projectes de recerca en diferents convocatòries competitives. Ha estat  Director de 14 tesi doctorals. Es Revisor en diferents revistes científiques indexades com Annals of Oncology, PlosOne, British Journal of Cancer i Clinical Translational Oncology.  

Ponents

doctor no és un tipus de visualització.

Entre Nosaltres

Programa Acte científic

+
Descarrega't el programa de l'Acte Científic