Vés enrere

mic-Mirelis Otero Beatriz

Dra. Beatriz Mirelis Otero
Cap clínic

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Santiago de Compostela l'any 1971. Doctora en Farmàcia cum laude per la Universitat de Barcelona l'any 1985. Especialista en Microbiologia i Parasitologia el 1988.

Inicia la seva activitat assistencial l'any 1972 col·laborant en la creació del Laboratori de Microbiologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau com a facultativa contractada; des de l'any 1987 és cap de secció del mateix Servei.

L'any 1976 inicia la seva activitat docent a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Unitat Docent de Sant Pau, com a professora ajudant de classes pràctiques, posteriorment, com a professora associada i des de 1987 com a professora titular numerària.

La seva activitat investigadora, que queda recollida en les seves publicacions, es centra fonamentalment en l'estudi dels bacteris enteropatògens i en el seguiment de la epidemiologia de les resistències dels bacteris als antimicrobianes, així com el coneixement i estudi dels seus mecanismes de resistència. 

Contacte
Ubicació

Bloc B

Planta -2

 

Contacte

 

Telèfon: 93 5537380

Fax: 93 5537287

Correu electrònic: microbiologia@santpau.cat