NOTÍCIES
 • Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau
  16/01/2018

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau, en col.laborció amb el Servei de Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor, han programat les sessions informatives de 2018 sobre l'assistència al part.
 • L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós
  01/06/2017

  L'equip de ecografia del Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora en una publicació internacional sobre els tumors ovàrics d'orígen mucinós

  La Dra Rams, Dra Peró i Dr Parra, de la Secció d'Ecografía del Servei de Ginecología i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau han col.laborat en la publicació titulada "Clinical and Ultrasound features of benign. borderline and malignant invasive mucinous ovarian tumours".
  El treball s'ha publicat en el numero 3 de 2017 de la prestigiosa revista "European Journal of Gynaecological Oncology".
  Els resultats de l'estudi permeten una millor interpretació de les característiques clíniques i ecogràfiques d'aquest tipus de tumors.
 • Jornada Nils i Jill Bergman a l'Hospital de Sant Pau
  24/05/2017

  Jornada Nils i Jill Bergman a l'Hospital de Sant Pau

  Jornada "Acompanyar en les primeres hores de vida: Una responsabilitat de tots"
 • Sant Pau acull el Curs d Atenció fisiològica al Part de Natges
  22/03/2017

  Sant Pau acull el Curs d Atenció fisiològica al Part de Natges

  Els dies 21 i 22 de març el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau ha acollit el "Curs d'Atenció Fisiològica al Part de Natges", dirigit al personal assistencial que participa en l'atenció al part en l'Hospital.
 • Presentació del llibre “Vivir con el síndrome de Lynch”
  14/03/2017

  Presentació del llibre “Vivir con el síndrome de Lynch”

  El proper dia 22 de Març es presentarà el llibre “Vivir con el síndrome de Lynch”, primer llibre divulgatiu per a afectats i afectades per la síndrome de Lynch en el nostre país, i del qual la Dra Ana Polo, ginecòloga de la Unitat de Reproducció Assistida de l'Hospital de Sant Pau i Fundació Puigvert, n’és coautora.
 • La Dra Marta Simó publica a la revista
  13/03/2017

  La Dra Marta Simó publica a la revista "Ultrasound in Obstetrics and Gynecology"

  La Dra. Marta Simó, encapçalant un grup d'especialistes d'Obstetrícia i Ginecologia, ha publicat un treball de recerca amb el resultat principal de la seva tesi doctoral (desenvolupat al Servei de Ginecologia i Obstetrícia del nostre Hospital) a una revista internacional especialitzada d'alt impacte (Ultrasound in Obstetrics and Gynecology IF 4,254).

 • El Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama
  22/02/2017

  El Servei de Ginecología i Obstetrícia col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama".

  La Dra García-Valdecasas,metgessa de la Unitat de Patología Mamària del Servei de Ginecología i Obstetrícia, col.labora amb el Grup de Tractament Integral en el malalt oncològic : Càncer de Mama".
 • PREMI TOP20 SALUT DE LA DONA
  20/10/2016

  PREMI TOP20 SALUT DE LA DONA

  L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat galardonat amb l'acreditació TOP20 en l'àrea de Salut de la Dona.
  Hospitales TOP 20 es un programa estatal d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. Ofereix al sector sanitari un benchmark útil per la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionamient i eficiència.
  Després de estar entre els finalistes en les darreres edicions (2014 i 2015), aquest any s'ha otorgat aquesta distinció que posa de manifest la excel.lència del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
  Podeu consultar els altre centres guardonats en el següent enllaç: Guardonats TOP20

   

 • I WORKSHOP HISTERECTOMIA
  23/10/2016

  I WORKSHOP HISTERECTOMIA

  El servei de Ginecologia i Obstetricia de l'Hospital de Sant Pau organitza el I Workshop d'Histerectomia per Patologia Benigna, que tindrà lloc al recinte modernista de l'Hospital de la santa Creu i Sant Pau els propers 24 i 25 de Novembre.
  L'objectiu d'aquest taller és la valoració dels diferents factors que cal pendre en consideració per l'elecció de la vía d'abordatge en histerctomis per patologia benigna.
  El curs comptarà amb la participació de ginecòlegs de l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Dexeus i l'Hospital de Mataró que realitzaran cirurgies en directe.

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Actualitat
Ubicació i contacte
Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05