Ruta de navegació

Exercir els drets ARCO

EXERCIR ELS DRETS SOBRE DADES PERSONALS
EXERCIR ELS DRETS SOBRE DADES PERSONALS

Els drets sobre les Dades Personals són aquells que la ciutadania pot exercir, de manera gratuïta, per tenir control sobre les seves dades personals. Donen a la ciutadania la potestat de protegir aquesta informació i d'exercir-hi un control efectiu.

  • Dret d'accés: És el dret que té cada persona a sol·licitar i obtenir informació sobre les dades personals que obren en poder de l’Hospital així com el tractament que se'n fa, amb quina finalitat i per a quins usos concrets.
  • Dret de rectificació: És el dret que té cada persona a rectificar les seves dades personals quan siguin errònies o incompletes.
  • Dret de supressió: És el dret que té cada persona a demanar que se suprimeixi una informació o dada personal.
  • Dret d'oposició: Dret a oposar-se al fet que les dades personals siguin objecte de tractament. 
  • Dret de limitació del tractament: (congelació o bloqueig temporal) L’interessat té dret a limitar temporalment el tractament del conjunt de les seves dades personals, en determinats casos.  
  • Dret a la portabilitat: L’interessat té dret a rebre les dades personals que ha facilitat a un responsable del tractament, en un format estructurat d’ús comú i de lectura mecànica i a que siguin transmeses a un altre responsable.

Per exercir aquests drets, us heu de dirigir al Servei d’Atenció a l’Usuari i allí, a banda d’informar-vos sobre el cas concret, us poden lliurar l’imprès de sol·licitud corresponent i fer-ne la recepció.

També us els podeu descarregar en aquests enllaços i enviar la vostra sol·licitud directament a atenciousuari@santpau.cat

Per ampliar la informació referent als drets de les persones en matèria de protecció de dades, s'inclou un enllaç a la pàgina de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.