Ruta de navegació

Cursos

Sant Pau Docent Cursos
Sant Pau Docent
Cursos

Publicador de continguts

null Actualitzacions en el diagnostic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses-Docencia

Publicador de continguts
05/06/2018
Actualitzacions en el diagnòstic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses

Des de fa anys, som conscients de la ràpida evolució de les noves tecnologies aplicades al diagnòstic de les malalties infeccioses, així com de les necessitats d’una constant formació en el diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses.
És per això, que des del 2002 portem organitzant en el Servei de Microbiologia de l’Hospital de Sant Pau uns seminaris d’actualitzacions.

El present curs s’engloba en les necessitats d’adquirir el coneixement addicional i actualitzacions necessàries per a desenvolupar la nostra tasca assistencial. Així, l’objectiu del curs és doble. Per un costat, es pretén donar una visió actualitzada de tots aquells aspectes diagnòstics que tenen repercussió en el tractament dels malalts, i que el seu coneixement tant per microbiòlegs com per clínics pot redundar en una millor praxis diària. Per altra banda, en el curs es dóna entrada a temes d’investigació punters que s’estan desenvolupant bàsicament a traves del CRePIMC, i específicament, en les xarxes temàtiques REIPI (Red Española de Investigación en Patología Infecciosa).

El curs va dirigit a metges, farmacèutics i biòlegs interessats en la Patologia Infecciosa i la Microbiologia Clínica. Pel contingut del programa pot interessar tant a professionals implicats en el diagnòstic i tractament de les infeccions com als investigadors bàsics. . El curs, ha estat ACREDITAT amb 3,3 CRÉDITS. Compte amb el patrocini científic de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clínica (SEIMC) i del grup d’estudi dels mecanismes d’acció i de resistència als antimicrobians (GEMARA).

Banner Penelope

Penélope Sant Pau
+
CURSOS PER INFERMERIA PENÈLOPE

 

Banner Escola Terapia Familiar

Escola de Teràpia Familiar
+
Escola de Teràpia Familiar

 

Banner Escola Patologia del Llenguatge

Escola de Patologia del Llenguatge
+
Escola de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge