Ruta de navegació

Actualitat

Actualitat
 • Premi Alberto Masegosa a la millor publicació en Flebologia i/o Linfologia per a Sant Pau
  24/05/2018

  Premi Alberto Masegosa a la millor publicació en Flebologia i/o Linfologia per a Sant Pau

  El Servei d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular ha estat guardonat pel Capítulo Español de Flebología y Linfología de la SEACV amb el premi Alberto Masegosa a la millor publicació en Flebologia i/o Linfología publicat en una revista Indexada l’any 2017.
 • Usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist estrenen a L’Altre Festival
  24/05/2018

  Usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist estrenen a L’Altre Festival

  El grup de teatre on participen alguns usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist estrenaran l’obra “Fuenteovejuna de la Trifulga dels Fútils” dins del marc de l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental. Enguany l’Altre Festival 2018 creix i es desdobla. El 3 de juny, al Teatre Kursaal de Manresa i el 16 de juny, a la Fabra i Coats Fàbrica de Creació, a Sant Andreu.
 • “Prevenir l'obesitat i la diabetis: una qüestió d’hàbits” al Festival de la Ciència de Barcelona
  24/05/2018

  “Prevenir l'obesitat i la diabetis: una qüestió d’hàbits” al Festival de la Ciència de Barcelona

  El Dr. Josep Julve investigador del Grup de recerca Bases metabòliques del risc cardiovascular de l’Institut de Recerca de Sant Pau, liderat pel Dr. Francisco Blanco Vaca, participarà en un cicle de xerrades divulgatives dirigides a públic general amb motiu del Festival de la Ciència organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, que se celebra anualment a la ciutat. Enguany al cita serà el proper 10 de juny.
 • Sant Pau publica conjuntament amb els Serveis Mèdics del FCB i del CAR Sant Cugat
  23/05/2018

  Sant Pau publica conjuntament amb els Serveis Mèdics del FCB i del CAR Sant Cugat

  El Servei Mancomunat d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de Sant Pau-Dos de Maig ha publicat un treball a MedCrave en col·laboració amb els Serveis Mèdics del FCB i del CAR Sant Cugat. “Aquesta publicació posa de relleu la importància de la valoració per part de medicina esportiva dels esportistes d'alt rendiment, de cara a prevenir l'aparició d'esdeveniments potencialment greus”, comenta el Dr. Roman Escudero, director del Servei.
 • Incorporació del nou Grup de recerca en farmacogenòmica i genètica neurovascular a l’IIB
  22/05/2018

  Incorporació del nou Grup de recerca en farmacogenòmica i genètica neurovascular a l’IIB

  El Grup de recerca en farmacogenòmica i genètica neurovascular, liderat pel Dr. Israel Fernández, s’ha incorporat recentment a l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (IIB Sant Pau), com a Grup Emergent. El nou grup enfoca la seva investigació bàsicament en els estudis genètics i epigenètics de l’ictus. També estudia la microbiota intestinal per conèixer la relació d’aquests microorganismes amb la possibilitat de patir un accident vascular cerebral. El grup així mateix investiga l’evolució dels pacients desprès d’haver patit un ictus.
 • Workshop de Cirurgia Laparoscòpica Avançada: Cirurgia Colorectal
  21/05/2018

  Workshop de Cirurgia Laparoscòpica Avançada: Cirurgia Colorectal

  El Servei de Cirurgia General i Digestiva, organitza els propers 23, 24 i 25 de maig, a Sant Pau, el Workshop de Cirurgia Laparoscòpica Avançada: Cirurgia colorectal. Es tracta d’un curs pràctic i intensiu per a cirurgians amb experiència laparoscòpica prèvia, bàsica o de nivell mig, que volen iniciar-se en programes de cirurgia laparoscòpica avançada i que tenen possibilitats de desenvolupar-la en el seu lloc de treball.
 • Deu centres de Barcelona s’uneixen per impulsar la innovació mèdica
  17/05/2018

  Deu centres de Barcelona s’uneixen per impulsar la innovació mèdica

  La Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau és un dels 10 centres de Barcelona que han formalitzat un conveni amb el Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) per posar en valor la innovació del sistema socio-sanitari català.
 • Curs d’Instructor/a INWA de Nordic Walking
  16/05/2018

  Curs d’Instructor/a INWA de Nordic Walking

  L’Escola de Formació d’Instructors/es d’INWA-Spain organitza pels propers 2 i 3 de juny, al Pavelló de Sant Antoni de l’Hospital de Sant Pau, el Curs d’Instructor/a INWA de Nordic Walking. Qui vulgui participar ha de tenir el títol previ de salut, esport i/o activitat física i haver realitzat un curs de Nordic Walking sota la metodologia INWA de los 10 passos (10 Step Teaching Method™) amb un instructor INWA acreditat i en actiu.
 • La Unitat Funcional de Patologia d’Aorta de Sant Pau premiada per la Societat Catalana d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular
  15/05/2018

  La Unitat Funcional de Patologia d’Aorta de Sant Pau premiada per la Societat Catalana d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular

  Durant la celebració del Congrés Nacional de la Societat Catalana d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular celebrat a Sitges els passats 11 i 12 de maig la comunicació de la Unitat Funcional de Patologia d’Aorta (UPA), "Flow redirection as a therapeutic option for remodeling chronic type B aortic dissections", va rebre el premi a la millor comunicació del Congrés. Un treball presentat per E. Tiñena, JF. Dilmé, A. Barros, JM. Romero, L. Sánchez i J R. Escudero basat en la tasca multidisciplinar de la UPA de Sant Pau.
 • Jornada d’infemeria en el marc del Best in Breast Barcelona Meeting
  14/05/2018

  Jornada d’infemeria en el marc del Best in Breast Barcelona Meeting

  En el marc del Best in Breast Barcelona Meeting, de 15.30 a 17.30 tindrà lloc una jornada adreçada a infermeria en torn al tema de la qualitat de vida i el tractament de les dones amb càncer de mama Her2 positives. La sessió anirà a càrrec d’Agustí Barnadas, Olga Aso, Magda Ciendones i Eva Serna. L’entrada és lliure i gratuïta, amb inscripció prèvia.
 • 52è Annual Scientific Meeting of the European Society for Clinical Investigation
  14/05/2018

  52è Annual Scientific Meeting of the European Society for Clinical Investigation

  Del 30 de maig a l’1 de juny se celebrarà a Barcelona el 52è Annual Scientific Meeting of the European Society for Clinical Investigation que enguany porta el lema “Precision medicine for healthy ageing”. Hi haurà, com ja és habitual, els tradicionals i prestigiosos workshops de biologia fagocitària, mitocòndria, cardiologia, hepatologia i malalties digestives que ofereixen un fòrum de debat i trobada de clínics i científics. Les malaties cardiovasculars i l’obesistat, entre d’altres temes presents al congrés, tindran un lloc especial en l’edició del 2018.
 • El Departament de Dietètica i Alimentació de l’Hospital distingit per la seva qualitat
  13/05/2018

  El Departament de Dietètica i Alimentació de l’Hospital distingit per la seva qualitat

  El Departament de Dietètica i Alimentació de l’Hospital, dirigit per Gemma Navarro, ha estat reconegut amb la concessió de qualitat europea ISO 9001:2015, per l’excel·lència dels seus serveis de dietètica en l’atenció hospitalària i ambulatòria. L’Hospital de Sant Pau és el primer centre de Catalunya en aconseguir aquesta acreditació.
 • Noves cobertes verdes a Sant Quintí
  13/05/2018

  Noves cobertes verdes a Sant Quintí

  El nou edifici de l’Institut de Recerca i l’espai situat davant de la façana de l’Hospital del carrer Sant Quintí disposaran de cobertes enjardinades. El projecte de Sant Pau ha estat un dels guanyadors del Concurs de Cobertes Verdes de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb nou iniciatives més. Com a resultat, el consistori assumirà el 75% del cost d’aquesta actuació. La restà serà aportat per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que ha estat impulsora de la iniciativa.
 • VII Curs de Formació en Malalties Neuromusculars
  10/05/2018

  VII Curs de Formació en Malalties Neuromusculars

  La Unitat de Malalties Neuromusculars organitza el VII Curs de Formació en Malalties Neuromusculars pels propers 16, 17 i 18 de maig. El curs tindrà lloc al Campus de l’UAB de l'Hospital de Sant Pau i contarà amb la presència de professors especialistes en malalties neuromusculars de tota Espanya. Una jornada adreçada a neuròlegs adjunts i residents de neurologia de quart any interessats en aquestes patologies, que té com a objectiu actualitzar i ampliar la formació d'aquests neuròlegs i residents en les malalties del sistema nerviós perifèric.
 • Third Barcelona Breast Cancer Meeting
  10/05/2018

  Third Barcelona Breast Cancer Meeting

  El proper 18 de maig, al Recinte Modernista de Sant Pau, els Serveis d'Oncologia Mèdica de l'Hospital de Sant Pau i del Parc SalutMar han organitzat una jornada d'actualització en càncer de mama sota el titol “Third Barcelona Breast Cancer Meeting” en el que participaran diferents especialistes de tot l'Estat.
 • Trobada dels hospitals referents a Catalunya amb la Fundació Barça
  09/05/2018

  Trobada dels hospitals referents a Catalunya amb la Fundació Barça

  El Dr. Albert Salazar va participar ahir, 9 de maig, juntament amb altres directius dels principals Hospitals de referència de Catalunya, amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Maria Vallès, en una trobada organitzada amb l'objectiu de millorar el benestar emocional de nens i nenes amb malalties greus.
 • Dia internacional de la Infermera a l’Hospital de Sant Pau
  06/05/2018

  Dia internacional de la Infermera a l’Hospital de Sant Pau

  El proper 11 de maig, de 10 a 13 hores, les infermeres i els infermers de Sant Pau experts en pneumologia, malalties infeccioses, dermatologia, educació sexual, hipertensió i diabetis et convidem a un cafè al vestíbul de l’Hospital. Vine a passar una estona amb ells i respondran tots els teus dubtes sobre les seves especialitats.
 • Sant Pau finalista als Silver Awards
  03/05/2018

  Sant Pau finalista als Silver Awards

  El projecte liderat pel Dr. Xavier Viñolas, cap de la Unitat d’Arrítmies del Servei de Cardiologia de Sant Pau ha rebut el segon premi del Silver Awards de la Comissió Europea. Ahir va recollir el seu guardó a Brussel·les pel treball “Procurement of comprehensive treatment, enhanced by digital technologies, of patients with automated implantable cardioverter defibrillator (AICD), un projecte innovador de desfibril·ladors implantables.
 • Salva vides: renta’t les mans!
  03/05/2018

  Salva vides: renta’t les mans!

  El 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Enguany, amb l’eslògan: “Està a les teves mans prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària”, l’OMS prioritza la millora de les pràctiques d’higiene de mans en tots els àmbits de l’atenció sanitària per prevenir les infeccions associades a l’atenció sanitària (IAAS). Sant Pau s’adhereix a la campanya i farà difusió de la necessitat de seguir una correcta higiene de mans. Aquesta campanya la portaran a terme els professionals de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna de l’Hospital.
 • Sant Pau se suma a les celebracions del Dia mundial de l’Asma
  02/05/2018

  Sant Pau se suma a les celebracions del Dia mundial de l’Asma

  El proper 8 de maig se celebrarà a l’Hospital el Dia mundial de l’Asma. Per aquest motiu, els membres de la Unitat d’Asma i Al·lèrgia del Servei de Pneumologia han preparat tot un seguit d’activitats lúdiques i proves diagnòstiques, voluntàries i gratuïtes, al vestíbul de l’Hospital, de 9.30 a 13 hores.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat