Ruta de navegació

Actualitat

null Tres professionals de Sant Pau, Premis a l’Excel·lència Professional del COMB

Actualitat
09/11/2023
Tres professionals de Sant Pau, Premis a l’Excel·lència Professional del COMB

La Dra. Helena Bascuñana, directora del Servei de Medicina Física i Rehabilitació; la Dra. Lydia Navarro, cap clínic del Servei de Salut i Seguretat Laboral; i el Dr. Joaquín López-Contreras, director de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna, han estat guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) que reconeixen les seves trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

La Dra. Bascuñana ha estat guardonada en la categoria de Medicina d’Atenció Hospitalària; la Dra. Navarro en Altres Àmbits; i el Dr. López-Contreras en Educació Mèdica.

 

Els Premis del COMB es donen des de 2004 i cada any distingeixen 42 professionals de diferents àmbits assistencials i també 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat per la seva tasca en el darrer any.

 

Aquests guardons els concedeixen jurats integrats per metges i metgesses de reconegut prestigi i suposen el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips que s’han distingit al llarg de la seva carrera per la seva pràctica d’alta qualitat i per promoure els valors de la Medicina. L’acte de lliurament dels premis serà el 27 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona.