Ruta de navegació

Actualitat

null Els xefs Carme Ruscalleda i Raül Balam i els actors Joan Pera i Roger Pera, protagonistes del pròxim Sant Pau Talks sobre addiccions

Actualitat
12/06/2024
Els xefs Carme Ruscalleda i Raül Balam i els actors Joan Pera i Roger Pera, protagonistes del pròxim Sant Pau Talks sobre addiccions

El pròxim dijous 4 de juliol a les 18 hores arriba una nova edició dels Sant Pau Talks a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, un acte que pretén trencar l’estigma de les addiccions, una tipologia de trastorn mental crònic que cada vegada presenta unes prevalences més altes en la societat.

Amb el títol ‘Demà ho deixo. L’estigma de les addiccions i l’impacte en les famílies’, l’acte comptarà amb els testimonis del xef Raül Balam i de l’actor Roger Pera i dels seus respectius familiars, la també xef Carme Ruscalleda i l’actor Joan Pera. Tots ells seran acompanyats pel Dr. Sergi Abad, director de la Unitat de Conductes Addictives de Sant Pau, així com per la periodista i cap de Continguts Estratègics de l’Hospital Cristina Puig, que conduirà l’acte.

Segons l’últim informe de l’Observatori Català de Drogues i Addiccions Comportamentals de 2022, a Catalunya s’inicien a l’any un total de 15.051 tractaments per addiccions. De tots aquests tractaments, prop un 94% s’originen pel consum de drogues, entre les quals predominen l’alcohol i la cocaïna amb un 45% i 24% respectivament.

Les xifres alerten també d’un consum elevat de cànnabis entre els menors de vint-i-sis anys. A més, les addiccions comportamentals són cada vegada més freqüents entre els més joves. Les apostes i el joc d’atzar, els videojocs i el sexe són els comportaments més addictius.

 

No t’ho perdis i inscriu-t’hi ja a través del següent enllaç (places limitades).

Pots consultar aquí el cartell de l’acte.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat