Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau, protagonista en el 67 Congres Nacional de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria

Actualitat
27/11/2022
Sant Pau, protagonista en el 67è Congrés Nacional de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria

El Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat guardonat amb tres reconeixements en el 67è Congrés Nacional que organitza la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria (SEFH), sent així el servei amb més distincions d’una edició que ha comptat amb un total de 2.000 inscripcions i on han participat serveis de farmàcia hospitalària procedents de tot l’Estat.

Per una banda, el Dr. Pau Riera Armengol, del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Sant Pau, ha sigut l’encarregat de recollir el guardó a “Millor Projecte en I+i Oral” pel projecte “Implementació d’una eina de salut mòbil pel seguiment farmacoterapèutic dels pacients amb càncer colorectal en tractament quimioteràpic”, un projecte multidisciplinari que ha tingut la col·laboració del Servei de Farmàcia, el Servei d’Oncologia i la Unitat de Salut Digital de l’Hospital de Sant Pau.

Concretament, el projecte ha comptat amb diferents membres del Servei de Farmàcia del centre, entre els que es troben el Dr. Pau Riera, la Dra. Montserrat Masip, Mireia Riba i Anna de Dios, aquesta última responsable també de projectes de salut mòbil de la Unitat de Salut Digital de Sant Pau. Per part del Servei d’Oncologia de l’Hospital, hi han participat la Dra. Neus Pagès, el Dr. David Paéz, Lucía Ramírez i Berta Martín.

D’altra banda, el Dr. Jesús Ruiz Ramos, pertanyent també Servei de Farmàcia de Sant Pau, ha recollit dos premis més. El primer d’ells, per la presentació de “Desenvolupament d’un model predictiu de risc de reconsultes a urgències basat en la farmacoteràpia”, que ha sigut reconeguda com a “Millor Comunicació Oral Científica”, i el segon per un projecte col·laboratiu, “Abordatge integral dels problemes de salut relacionats amb els medicaments: codi medicament”, guardonat amb el segon premi de la categoria “Qualitat dels Serveis de Farmàcia i Seguretat en l’Ús de Medicaments”.

En aquest últim projecte, hi han participat la Dra. Maria Antònia Mangues, cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Sant Pau, així com Anna Juanes i Laia López, pertanyents també al mateix servei. Per la seva part, la Dra. Mireia Puig, directora del Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau, i la Dra. Marta Blázquez, cap clínic de la Unitat d’Urgències, han estat les col·laboradores d’aquest projecte.

L’entrega de premis, que ha tingut lloc el passat cap de setmana, s’ha celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat