Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau destaca al Congrés SEMES 2024

Actualitat
19/06/2024
Sant Pau destaca al Congrés SEMES 2024

Amplia representació de Sant Pau durant el Congrés SEMES (Sociedad Española de Urgencias y Emergencias) celebrat recentment a Sevilla. Un Congrés on s’han reconegut els treballs de la resident de Farmàcia Hospitalària, Cristina Martínez Molina, de la doctoranda Concepción Marín de la Bárcena, per la seva investigació sobre els problemes de salut relacionats amb els medicaments a Urgències i, on també ha rebut un guardó la comunicació oral del grup de treball ETV SEMES.

Sant Pau ha participat activament en un Congrés on l’Hospital ha rebut diferents reconeixements:

Cristina Martínez Molina, resident del Servei de Farmàcia Hospitalària de Sant Pau, ha rebut el premi a la millor comunicació en la categoria de residents pel seu treball “Consultas a Urgencias por reacciones adversas a inhibidor de Cinasa Janus en pacientes con artritis reumatoide”.

La Dra. Laura Lozano, adjunta d’Urgències de Sant Pau i membre del grup de treball ETV (Enfermedad Tromboembólica Venosa, per les seves sigles en castellà,) SEMES ha recollit el premi en nom del grup per la comunicació oral "Adecuación de la profilaxis del tromboembolismo venoso en los servicios de urgencias españoles: estudio protesu II".

D’altra banda, també durant el mateix Congrés, s’ha atorgat una beca de la Fundación Española de Medicina de Urgencias y Emergencias (FEMUE) a Concepción Marín de la Bárcena Grau per un treball en el qual analitza les dades de les consultes a Urgències relacionades amb l'ús o manca d'ús dels medicaments incloent la biovariable sexe. Un pas més en la implicació de Sant Pau per fer un Hospital amb perspectiva de gènere.

Concepción Marín de la Bárcerna està cursant el doctorat en Farmacologia de la UAB (dirigit per Mireia Puig, directora d’Urgències i Ana Juanes, adjunta del Servei de Farmàcia, sota la tutoria de Rosa Antonijoan, directora de Farmacologia Clínica, totes tres de Sant Pau).
Entre les múltiples participacions de Sant Pau al Congrés la infermera gestora de Fragilitat del Servei d’Urgències, Boukdra Attou, va formar part d’una Taula Rodona sobre vulnerabilitat i atenció urgent.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat