Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau acull la III Jornada dActualitzacio en Geriatria

Actualitat
14/03/2023
Sant Pau acull la III Jornada d’Actualització en Geriatria

Aquest matí, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau ha acollit la III Jornada d’Actualització en Geriatria, una sessió formativa oberta a professionals sanitaris que pretén donar resposta a l’envelliment progressiu de la població general.

L’edició d’enguany, que ha estat organitzada conjuntament pel Servei de Nefrologia de la Fundació Puigvert i la Unitat de Geriatria de l’Hospital de Sant Pau, s’ha centrat en el maneig de les alteracions electrolítiques més freqüents en les persones d’avançada edat.

A través de diferents casos clínics i en un format majoritàriament pràctic, els assistents han pogut conèixer de primera mà les últimes novetats en els processos diagnòstics i alternatives terapèutiques orientades específicament en el pacient.

La jornada, dirigida especialment a metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, metges d’Hospitals d’Atenció Intermèdia (HAI) i geriatres, ha estat organitzada pel Dr. Lluís Guirado, director del Servei de Nefrologia de la Fundació Puigvert, i el Dr. Jordi Mascaró, cap de la Unitat de Geriatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La inauguració del curs ha comptat també amb la participació del Dr. Alfons Torrego, director mèdic de l’Hospital de Sant Pau, i el Dr. Lluís Gausa, director mèdic i assistencial de la Fundació Puigvert.

 

Programa de la jornada