Ruta de navegació

Actualitat

null Nova edicio de l’Anuari del CIDOB, amb la participacio de Xavier Prats Monne

Actualitat
19/12/2023
Acte de presentació de l’Anuari del CIDOB, on ha participat Xavier Prats Monné

El dia 20 de desembre a les 18h de la tarda es presenta al Gran Teatre del Liceu l’Anuari del CIDOB, la publicació degana de l'estudi de les relacions internacionals al nostre país i que, per primer cop, es publica també en llengua catalana.

El CIDOB és un centre de recerca en relacions internacionals que, basant-se en criteris d’excel·lència i rellevància, té com a objectiu l’anàlisi de les qüestions globals que afecten les dinàmiques polítiques, socials i la governança des de l’àmbit internacional al local.

Cada any, duu a terme la publicació de l’Anuari, un document referent en el qual s’ofereixen claus per interpretar la política exterior i les relacions internacionals. A través de diversos articles de prestigiosos acadèmics, l’anuari ofereix un enfocament multidisciplinari i transversal que conjuga les qüestions de política, economia i societat.

Aquesta edició, compta amb la participació de Xavier Prats Monné, president de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, qui ha contribuït a la publicació amb un article titulat Salut global: estem preparats per la propera pandèmia?

El dia 20 de desembre a les 18h tindrà lloc l’acte de presentació de l’Anuari del CIDOB al Gran Teatre del Liceu. S’ha dut a terme una edició especial en motiu del 50 aniversari de l’Anuari.

Podeu trobar la informació sobre el programa aquí