Ruta de navegació

Actualitat

null Exit de participacio en la Jornada de Portes obertes per a futurs resident

Actualitat
28/03/2023
Èxit de participació en la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

L’Hospital va obrir recentment les portes als futurs residents, donant-los l’oportunitat de conèixer de primera mà els Serveis, espais i les diferents especialitats formatives; de viure l’experiència Sant Pau en primera persona. Durant la Jornada, es van fer fins a 40 visites per tota l’àrea assistencial, per conèixer lHospital, acompanyats dels representants de les Unitats Docents.

 

 

“Si escolliu Sant Pau, no us equivocareu”

La periodista Cristina Puig va donar el tret de sortida a la Jornada de Portes Obertes conduint la sessió de presentació amb què es va omplir l’aforament de la sala d’actes i les polivalents. Sou el futur, i el futur ha destar ben tractat. Estic segur que aquí a Sant Pau estareu molt bé”, va afirmar el director de l’Hospital, el Dr. Adrià Comella, durant el discurs inaugural de l’acte. Per la seva banda, el Dr. Alfons Torrego, director mèdic, va donar consells als futurs residents, i els va animar a escollir Sant Pau: “Esteu en un moment on heu de deixar-vos portar. Prendreu moltes decisions, i si decidiu quedar-vos a Sant Pau, no us equivocareu”. La Dra. Gemma Carreras, cap d’estudis i coordinadora de Docència, va oferir informació rellevant envers la residència i els itineraris formatius disponibles.

L’acte va concloure amb una taula rodona amb dos residents de Sant Pau, que van compartir experiències, anècdotes i recomanacions, i van respondre a les preguntes dels assistents.

“Els professionals ens han acollit amb els braços oberts”

Les jornades són claus a lhora de decidir i veure les especialitats des dun punt de vista proper i les Jornades van donar loportunitat de conèixer els professionals que formen la família de Sant Pau i com funciona per dins un hospital terciari, on per les seves mides i manera de fer combina lalta complexitat amb el tracte més proper i familiar, tant entre els professionals com vers els pacients.

“Crec que les Jornades són claus a l’hora de decidir i veure les especialitats des d’un punt de vista proper, sobretot amb els professionals”; “El que més m’ha agradat ha estat el tracte amb els professionals i els residents. Ens han acollit amb els braços oberts”; “Em sembla un hospital nou, jove i que realment es preocupa per la qualitat humana”, afirmaven alguns dels assistents.

Més informació sobre la residència a Sant Pau