Ruta de navegació

Actualitat

null El 20 i el 21 de maig tens una cita amb lEntre Dones

Actualitat
08/05/2022
El 20 i el 21 de maig tens una cita amb l’Entre Dones!

Els propers divendres 20 i dissabte 21 de maig organitzem la primera Jornada participativa de salut en la dona “Entre Dones” al Recinte Modernista de Sant Pau. És la primera iniciativa impulsada pel Comitè de Salut i Gènere de l’Hospital i s’adreça a tothom qui vulgui incorporar unes pautes de vida saludables des d’una perspectiva integradora. Hi haurà una àmplia proposta d’activitats: des de conferències per als professionals fins a col·loquis, tallers i espais de participació ciutadana, com un mercat solidari.

“Entre Dones” té tres objectius. Primer, informar i conscienciar de la importància d’un estil de vida que afavoreixi la salut integral aplicant la perspectiva de gènere. Segon, compartir punts de vista entre pacients, professionals de la salut i societat sobre càncer de mama i maternitat. I, tercer, contribuir a la recerca, de manera que tots els recursos recaptats en aquesta jornada es destinaran a projectes del Comitè de Salut i Gènere centrats a avançar en la perspectiva de gènere aplicada a la salut. 

El divendres 20 de maig a la tarda, a partir de les 13  h i fins a les 18 h, tindrà lloc una jornada científica per als professionals de la salut sobre perspectiva de gènere en la salut. I dissabte 21 de maig al matí, de les 10 h a les 14h, serà la Jornada oberta a la ciutadania, on hi haurà col·loquis sobre diversos temes amb especialistes de diverses disciplines i testimonis, tallers i activitats, i un mercat solidari amb diverses parades ubicades a la rambla del Recinte Modernista de Sant Pau. Podeu consultar el programa i apuntar-vos ja a: www.santpau.cat/entredones

“Entre Dones” neix de la fusió de les jornades “Entre Nosaltres” i “Entre Mares” sobre càncer de mama i maternitat, respectivament. Una Jornada d’entrada lliure i gratuïta organitzada pel Comitè de Salut i Gènere de Sant Pau i pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia i el Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar, juntament amb tots els serveis mèdics i professionals que treballen en temes relacionats amb la dona a l’Hospital. La iniciativa també compta amb el suport de la Fundació Institut de Recerca, del Recinte Modernista de Sant Pau, de la Fundació Puigvert, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat