Ruta de navegació

Actualitat

null Canta Sant Pau i Parkinsongs celebren els seus respectius aniversaris

Actualitat
10/06/2024
Les corals Canta Sant Pau i Parkinsongs celebren els seus respectius aniversaris amb un concert commemoratiu

Aquest divendres, 14 de juny a les 17:30 h, l’Església de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (C/ Sant Antoni M. Claret, 167) acollirà un concert commemoratiu amb motiu del desè i cinquè aniversari respectivament de les corals Canta Sant Pau i Parkinsongs.

L’any 2014, Sant Pau crea la primera coral amb persones amb afàsia de tot l’Estat arran de l’interès d’aquests pacients de donar continuïtat al tractament de musicoteràpia amb el que havien estat tractats després d’haver patit un dany cerebral agut. Per la seva banda, la coral ParkinSongs, creada el 2019, està formada per pacients amb Parkinson, així com per algunes persones acompanyants.

L’objectiu d’ambdues corals, constituïdes a través del Servei de Neurologia de l’Hospital, i amb el suport de l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge i l’Institut de Recerca Sant Pau, consisteix a minimitzar les dificultats de comunicació produïdes per ambdues patologies a través del cant, treballant així aspectes de la veu i del llenguatge afectats. A més, cantar en grup aporta nombrosos beneficis socials i emocionals per tots els integrants.

L’entrada és totalment lliure. T’hi esperem!

Cartell del concert commemoratiu

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat