Ruta de navegació

Actualitat

null Aquest Nadal ajuda’ns a transformar Pediatria de Sant Pau!

Actualitat
13/12/2023
Aquest Nadal ajuda’ns a transformar Pediatria de Sant Pau!

Sabem que els més petits de Sant Pau necessiten espais amables, acollidors, amb opcions lúdiques i adaptats a les seves necessitats. Per això, aquest Nadal ens hem proposat donar-los l’Hospital que es mereixen. Col·labora en el Projecte d’Humanització de Pediatria de Sant Pau. Perquè un altre Hospital és possible.

Segons han demostrat diversos estudis i experiències prèvies, oferir espais més càlids, còmodes i acollidors té un impacte directe en el temps de cura dels pacients, en la qualitat de la seva estada a l’Hospital i en la percepció de la seva vivència i la dels qui els acompanyen durant l’ingrés. 

Un entorn més humà i personalitzat redueix l’estrès i facilita la recuperació, sobretot en els nens i nenes, un dels pacients que més pateixen les llargues estades en espais que no estan adaptats a les seves necessitats.

Però a Sant Pau pensem que un altre Hospital és possible, i estem decidits a fer-ho realitat.

Per això, ara posem en marxa el Projecte d’Humanització de Pediatria de Sant Pau. Volem transformar la Sala d’Hospitalització de Pediatria, els Hospitals de dia d’Oncologia, Pneumologia, Neurologia i Polivalent, l’UCI Neonatal i l’UCI de Pediatria, Urgències de Pediatria i Consultes Externes de Pediatria en espais més amables i confortables que facin més acollidora l’estada dels més petits a l’Hospital.

Ens agradaria que tothom sigui part activa d’aquest projecte tan especial, que atén dos dels eixos principals del Pla Estratègic com són #MésEmpatia i #MésComunitat. Perquè aquest és un projecte que defineix un dels nostres objectius: oferir la millor assistència amb el tracte més humà.

Ajuda’ns a convertir aquestes àrees en espais plens de llum, color i alegria perquè els més petits de Sant Pau mai deixin de ser-ho. Necessitem 300.000 €.

Com puc col·laborar?

Teniu a l’abast diverses maneres de col·laborar en el projecte. En aquest enllaç trobaràs tota la informació. 

Pots fer un donatiu online a través d’aquest enllaç, un bizum amb el codi 04247 o una transferència bancària al següent compte: ES53-2100-0885-6302-0023-8080.

A la web trobaràs també tota la informació necessària sobre el projecte així com un apartat de preguntes freqüents que resoldrà qualsevol dubte sobre el certificat fiscal o la desgravació a Hisenda.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat