Ruta de navegació

Actualitat

null Webinar Vacunes i COVID19 les incognites i el futur amb la participacio de la Dra Antonijoan

Actualitat
11/02/2021
Webinar “Vacunes i COVID-19, les incògnites i el futur”, amb la participació de la Dra. Antonijoan

La Dra. Rosa Antonijoan, directora del Servei de Farmacologia Clínica i del CIM Sant Pau, participa el proper 18 de febrer al webinar “Vacunes i COVID-19, les incògnites i el futur”. Una sessió online organitzada per la UManresa.

L'objectiu del webinar és proporcionar una visió global i integradora dels diferents punts de vista per comprendre millor l'estat actual d'investigació de les vacunes i les certeses i incerteses de la vacunació de cara al futur.

En aquesta sessió, es comptarà amb el testimoni de diversos especialistes que aportaran la seva visió i coneixements des del camp de les Malalties Infeccioses i la Microbiologia, fins al món dels assaigs clínics i les vacunes actuals per fer front a la malaltia.

Data: 18 de febrer de 2021
Hora: 16.00 h

Moderadora: Dra. Anna Fàbrega, coordinadora de Ciències Bàsiques al Campus Manresa de la UVic-UCC i docent del grau en Medicina de la UVic-UCC.


Ponents: 

Dr. Rafel Pérez, cap de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna d'Althaia-Xarxa Assistencial Universitària de Manresa. 
Dr. Mikel Martínez, especialista en el camp de la virologia a l'Hospital Clínic de Barcelona. 
Dra. Rosa Antonijoan, directora del Servei de Farmacologia Clínica de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i directora del CIM Sant Pau. 
Anna Bonet, responsable del Servei de Gestió Integral de Vacunes de la Catalunya central.

 

Inscripcions