Ruta de navegació

Actualitat

null Una exposicio per posar en valor lexcellencia del sistema sanitari public

Actualitat
12/12/2019
Una exposició per posar en valor l’excel·lència del sistema sanitari públic

Les persones interessades a conèixer i comprendre el model sanitari català poden visitar, a partir d’avui 13 de desembre, l'exposició “Universal. La salut a Catalunya”, a les sales 1 i 2 del Palau Robert.

La mostra pretén posar en valor el sistema sanitari públic català, que ha permès assolir a Catalunya unes quotes de benestar i d’esperança de vida només comparables amb els països més avançats en atenció sanitària i accés al sistema de salut.

Un altre dels objectius de l'exposició és homenatjar els professionals que hi treballen, i que es dediquen en cos i ànima a curar i cuidar les persones, així com a investigar per millorar i protegir la salut.

“Universal. La salut a Catalunya” s’estructura en els àmbits següents: Vivim junts, bateguem junts; Més de quaranta anys cuidant-nos; Defensem la universalitat; Escoltem el territori, Comptem els minuts de la salut, i Decidim la salut del futur.

La mostra esdevé en definitiva, un reconeixement al compromís del model sanitari català per garantir una atenció universal i fomentar la cohesió social.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat