Ruta de navegació

Actualitat

null Torna la Cursa cientifica de Hospital de Sant Pau

Actualitat
02/03/2022
Torna la Cursa científica de l’Hospital de Sant Pau

El pròxim dissabte, 26 de març, tindrà lloc la 33a. edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau. La cita és a les 10 h, als jardins i al Recinte Modernista de Sant Pau. Una cursa organitzada amb el suport del Club Dir, la Fundació Cors Units, el Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (CAR) i Championchip.


Us podeu inscriure a través del següent enllaç (inscripcions limitades).

 

La Cursa serà de 20 voltes a un circuit d'uns 988 metres aproximats o d'1:30 h a partir de la sortida del darrer participant. Es cronometrarà la distància de 4.940 metres, que seran les voltes més ràpides de totes les que doni cada participant. No cal que siguin seguides, es poden alternar, ràpida, lenta segons cada participant. No és obligat fer més de 5 voltes i no es cronometraran les voltes per damunt de 20 voltes, encara que la meta continuï oberta.

 

Com a les edicions anteriors, entre els inscrits se sortejarà una revisió mèdica esportiva completa a càrrec del CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès).

 

Des de 1989 l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica amb la intenció d’aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar a la població sobre la necessitat de fer exercici. En aquests anys hi han pres part més de 2.000 participants i s’hi han dut a terme una vintena d’investigacions que han permès demostrar científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica de l’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

 

La cursa científica es realitzarà mantenint les normes de seguretat segons les recomanacions de les autoritats sanitàries.