Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau te cura dels petits mes vulnerables a casa seva

Actualitat
19/05/2020
Sant Pau té cura dels petits més vulnerables a casa seva

L’Equip de Pediatria de Sant Pau ha posat al servei dels seus pacients pediàtrics més vulnerables i de les seves famílies un equip d’atenció domiciliària. Aquest equip ha fet, durant les últimes 8 setmanes, més de 100 consultes domiciliàries. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia: www.fevillavecchia.es/ca

 

En les consultes domiciliàries, pediatres i infermeres pediàtriques han realitzat diverses intervencions, com tractaments de quimioteràpia, extraccions de sang, transfusions de plaquetes i, fins i tot, frotis per a l’estudi de la Covid-19.

El Servei de Pediatria, davant la incertesa i el possible risc d’aquests pacients en acudir a l’Hospital, ha intentat minimitzar les visites a Sant Pau dels malalts de càncer i altres patologies que comporten risc del seu sistema immunitari i altres tipus de fragilitat.

Per tal de desenvolupar la seva feina en el domicili dels pacients, els professionals de Pediatria de Sant Pau s’han colat a casa dels més petits, entre jocs i deures escolars, promovent el confinament d’aquests infants i protegint-los d’un possible contagi del nou coronavirus.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat