Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau entre els millors hospitals del mon segons la revista Newsweek

Actualitat
14/03/2022
Sant Pau, entre els millors hospitals del món, segons la revista Newsweek

La prestigiosa revista Newsweek ha publicat la darrera edició del seu rànquing World’s Best Hospitals 2022, que inclou un total de 250 centres hospitalaris de tot el món, entre els quals hi apareix l’Hospital de Sant Pau.

En la classificació específica per països, Sant Pau se situa entre els 100 millors hospitals de l’Estat espanyol, ocupant la 14a posició. A més, dins de les 10 especialitats que la revista Newsweek ha analitzat en l’edició d’aquest any, Sant Pau apareix en el rànquing dels 250 millors hospitals del món en quatre: Cardiologia, Oncologia, Ortopèdia i Pneumologia. 

És el quart any que es publica el World’s Best Hospitals 2022, una llista que s’elabora d’acord amb les opinions de més de 80.000 experts sanitaris (metges, gerents i altres professionals de l’àmbit de la salut) i a la satisfacció dels pacients i els indicadors clínics. En aquesta edició s’hi ha inclòs hospitals públics i privats de 27 països de tot el món. 

L’objectiu de la llista, segons els responsables de Newsweek, és proporcionar la millor comparació entre centres hospitalaris i, sobretot, que el rànquing serveixi per als pacients i les famílies que busquen la millor atenció.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat