Ruta de navegació

Actualitat

null Lina Badimon entra a la Junta Supervisora del Berlin Institute of Health

Actualitat
28/06/2020
Lina Badimon entra a la Junta Supervisora del Berlin Institute of Health

El Senat de l'Estat de Berlín, a proposta de l'alcalde d’aquesta ciutat i el senador de Ciència i Investigació, Michael Müller, va designar recentment a Lina Badimon, directora del “Programa Cardiovascular ICCC” de l’Institut de Recerca de Sant Pau-IIB Sant Pau i cap de grup del CIBERCV, ​​com a nova membre de la Junta Supervisora ​​de l'Institut de Salut de Berlín (BIH Supervisory Board).

La Dra. Badimon ha estat escollida recentment presidenta de Consell Científic Assessor de BIH, ocupant així un lloc en el Supervisory Board. Succeeix a la professora Dra. Stefanie Dimmeler de la Universitat Goethe de Frankfurt, que va presidir aquest òrgan assessor des d'octubre de 2017.

Badimon va entrar a formar part com a membre d'aquest Consell a l'abril de 2019. La seva experiència és especialment rellevant per a la nova àrea del BIH sobre biomedicina vascular, que té com a objectiu avançar en la investigació sobre el mal funcionament del sistema vascular.

El Consell Científic Assessor és un panell d'experts internacionals externs que assessoren a les Juntes Executives i Supervisores de la BIH en assumptes científics. Tal com estableixen els estatuts del BIH el President del Consell Científic Assessor ocupa un lloc en la seva Junta Supervisora​. Així mateix, està estipulat que aquest nomenament formal es realitza mitjançant una resolució del Senat.

Més informació

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat