Ruta de navegació

Actualitat

null La Dra Astrid Crespo guanya els IV Premis Joves Investigadors de la Fundacio AstraZeneca

Actualitat
18/09/2018
La Dra. Astrid Crespo, guanya els IV Premis Joves Investigadors de la Fundació AstraZeneca

La Dra. Astrid Crespo, adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Sant Pau i integrant del Grup de Malalties Respiratòries Cròniques (GREC) de l'Institut de Recerca Biomèdica (IIB-Sant Pau), vinculat al CIBERES del grup d'Asma, ha estat la guanyadora en la categoria d'Asma i Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) dels IV Premis Joves Investigadors de la Fundació AstraZeneca. El guardó se li ha concedit per la seva investigació sobre l'asma neutrofílica (AN), una malaltia greu que no posseeix tractament específic.

La seva investigació sobre l'asma neutrofílica ofereix una oportunitat de millorar el coneixement dels mecanismes fisiopatològics i cel·lulars implicats en l’AN per identificar futures dianes terapèutiques que permetin el control d'aquesta malaltia fins ara sense tractament. La investigació de la Dra. Crespo, becada per la Fundació AstraZeneca, busca conèixer en profunditat l’AN i descobrir les seves característiques clíniques, la seva història natural i la dels seus subfenotips, i analitzar la flora microbiològica bronquial d'aquests pacients. D'aquesta manera es podria desenvolupar un tractament específic per a aquesta malaltia.

Els premis Joves Investigadors promoguts per la Fundació AstraZeneca, amb l’Instituto de Salud Carlos III, impulsen el talent científic d'investigadors menors de 40 anys a Espanya.

Més informació

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat