Ruta de navegació

Actualitat

null Ja es pot visitar lexposicio de TMB a lEspai Merce Sala

Actualitat
06/05/2021
Ja es pot visitar l’exposició de TMB a l’Espai Mercè Sala

Fins al 25 de juny ja es pot visitar l’exposició Els colors de l’agraïment, de l’artista Philip Stanton, que inclou més d’una cinquantena de vídeos amb testimonis de professionals d’hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona. L’exposició està situada a l’espai Mercè Sala, de TMB, a l’estació de metro de Diagonal, i és d’accés lliure i gratuït.

El maig del 2020, en plena pandèmia, Philip Stanton va acceptar la proposta de TMB de crear un mural permanent en una estació de la xarxa de metro de la ciutat. Havia de ser un homenatge als sanitaris que ens han cuidat durant la pandèmia. La creació es va portar a terme entre els mesos de juny i juliol, i també està dedicada a la ciutat de Barcelona pel seu esperit de superació i resiliència. A més, és un cant a l’esperança, el positivisme i la felicitat després dels mesos de confinament.

Per dur a terme aquest projecte, Philip Stanton va comptar amb la col·laboració d’un grup de nou alumnes del postgrau d’Il·lustració Creativa i Tècniques de Comunicació Visual que ell mateix imparteix a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art, on exerceix de professor des de fa més de 25 anys.

L’exposició que ara acull l’Espai Mercè Sala ens ensenya com va ser el procés de creació del mural, amb esbossos, imatges i vídeos de la producció de l’obra, a més d’alguns textos testimonials.

Més informació