Ruta de navegació

Actualitat

null Entre Dones organitza una Jornada sobre perspectiva de genere en salut per a professionals

Actualitat
10/05/2022
Entre Dones organitza una Jornada sobre perspectiva de gènere en salut per a professionals

El divendres 20 de maig a la tarda, el Comitè de Salut i Gènere de Sant Pau, dins el marc de la Jornada Entre Dones, organitza una activitat científica adreçada als professionals sanitaris per parlar sobre la perspectiva de gènere en salut. Serà de les 14 h a les 18 h a l’Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau. Us podeu inscriure presencialment a la jornada. 

 

En aquesta Jornada hi haurà diverses conferències a càrrec de diferents membres del Comitè de Salut i Gènere de Sant Pau i especialistes en el tema per parlar sobre la recerca, el context social i cultural, la situació internacional o per què cal obrir els ulls en aquest àmbit. 

La perspectiva de gènere s’entén com els factors socials, educatius, culturals o econòmics que són tan determinants com el sexe biològic en la salut de les persones i que influeixen en l’accés i ús de l’atenció sanitària, la prevalença de les malalties o el resultat dels tractaments. El repte és millorar l’assistència a dones, homes, nens i nenes i persones de gènere divers.

Entre Dones és la primera iniciativa que organitza el Comitè de Salut i Gènere de Sant Pau, integrat per un total de 15 professionals de la Institució i que impacta en l’assistència, la recerca i la docència, reforçant la posició de l’Hospital com a centre punter en aquest àmbit que respon a les necessitats dels pacients i de la societat.

Et pots inscriure a la Jornada en aquest enllaç

Més informació de la jornada: web jornada científica