Ruta de navegació

Actualitat

null El Dr Eduardo M Targarona director del Manual Com i per que investigar en cirurgia

Actualitat
20/12/2022
El Dr. Eduardo Mª Targarona, director del Manual “Com i per què investigar en cirurgia”

El Dr. Eduardo Mª Targarona, director de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal i Hematològica de Sant Pau, ha estat un dels tres directors del Manual “Com i per què investigar en cirurgia”, publicat en paper i online per la Secció de Formació de l’Associació Espanyola de Cirurgians (AEC) i el Comitè Editorial de Cirurgia Espanyola. Podeu accedir al Manual aquí.

Aquest manual serà la guia per a desenvolupar cursos de formació presencials i online i el seu objectiu és ensenyar als cirurgians la metodologia correcta per dur a terme un estudi de recerca. És el primer manual específicament orientat a aquest àmbit i, segons l’AEC, és una aportació molt important per augmentar la qualitat de la cirurgia i dels cirurgians que servirà per fomentar l’esperit de recerca que han de tenir aquests professionals a l’hora de buscar solucions per millorar la presa de decisions i, en definitiva, millorar la qualitat de vida dels pacients.

“Com i per què investigar en cirurgia” inclou 27 capítols distribuïts en 8 grans seccions: D’on surten les idees per investigar en cirurgia; Tipus d’estudis clínics en cirurgia; Les variables en recerca clínica en cirurgia; Conceptes a tenir en compte en l’aplicació de la recerca clínica en cirurgia; Com disseminar els resultats de la recerca científica; Altres vessants de la recerca clínica en cirurgia; i Preguntes tipus test per comprovar el grau de coneixements dels usuaris.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat