Ruta de navegació

Actualitat

null 32a Cursa Cientifica Hospital de Sant Pau

Actualitat
02/06/2021
32a. Cursa Científica Hospital de Sant Pau

El pròxim dissabte, 19 de juny, tindrà lloc la 32a. Edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau, a les 10 h, als jardins i al Recinte Modernista de Sant Pau. Una cursa organitzada amb el suport de la Fundació Dir, la Fundació Cors Units, el Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (CAR) i Championchip.

Us podeu inscriure a través del següent enllaç (inscripcions limitades).

Com a les edicions anteriors, entre els inscrits se sortejarà una revisió mèdica esportiva completa a càrrec del CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès). 

Des de 1989 l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica amb la intenció d’aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar a la població sobre la necessitat de fer exercici. En aquests anys hi han pres part més de 2.000 participants i s’hi han dut a terme una vintena d’investigacions que han permès demostrar científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica de l’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

La cursa científica es realitzarà mantenint les normes de seguretat segons les recomanacions de les autoritats sanitàries.