Ruta de navegació

Actualitat

null “Cerebros Rotos”, un llibre que ens apropa a la comprensió del cervell humà

Actualitat
21/11/2022
“Cerebros Rotos”, un llibre que ens apropa a la comprensió del cervell humà

El Dr. Saúl Martínez Horta, neuropsicòleg de la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de Sant Pau ha publicat “Cerebros Rotos”, una obra que permet conèixer diferents experiències viscudes per ell amb pacients que presenten malalties neurodegeneratives singulars, tant des del la mirada clínica com la humana.

 “Una de les característiques de Sant Pau és que treballa per i amb els seus pacients. Aquest llibre és resultat precisament d’aquesta proximitat amb els usuaris i familiars del centre. Per aquest motiu, volia anar més enllà dels comportaments científics de les malalties per buscar aquest factor més humà de la Neurologia, que també hi juga un paper molt important, sempre a través d’històries clíniques reals”, ha comentat el Dr. Martínez.

Algunes malalties neurodegeneratives tenen un component emocional molt fort pels propis pacients, també per la por que aquests puguin sentir al no ser acceptats socialment. Aquest llibre pretén, precisament, anar més enllà del funcionament científic de certs comportaments neurològics, alguns d’ells més habituals del que creiem, per explicar, a través de casos reals, com funciona el nostre cervell a l’hora d’afrontar certes situacions on el factor humà juga un paper força rellevant.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat