Ruta de navegación

Actualidad

null Vine al Health Revolution Congress 2024: el major congrés europeu sobre salut digital

Actualidad
08/05/2024
Vine al Health Revolution Congress 2024: el major congrés europeu sobre salut digital

El proper 16 de maig 2024 se celebra el Health Revolution Congress al Recinte Modernista de Sant Pau, el major esdeveniment europeu sobre salut digital on es presenten les últimes tecnologies, innovacions pioneres i oportunitats de networking.

Des de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ens complau convidar-te a assistir a les sessions que organitzem com a part d’aquest destacat congrés en les quals trobaràs presentacions de casos d’èxit, diàlegs i taules rodones, on reunirem experts del nostre Sant Pau Campus Salut Barcelona i del sector per tractar diferents desenvolupaments, reptes i tendències en el món de la salut digital i de la tecnologia aplicada a la salut.

A la planta 1 de l’edifici principal del Recinte Modernista de Sant Pau podreu trobar les nostres sales:

  • Auditori Pau Gil – Sant Pau Stage: Sandbox of the System: és l’espai central de les nostres sessions on participaran ponents de tot l’àmbit digital abordant diferents temes acompanyats de presentacions de casos d’èxit. En aquest espai, tindrà lloc la Sessió General de l’Hospital de Sant Pau “Malalties minoritàries, IA i gestió” a càrrec de Julian Isla, gestor de recursos per al grup d’intel·ligència artificial de Microsoft, així com el tancament de la jornada a càrrec de Genís Roca, especialista en transformació de negoci i cultura digital.
  • Room Sant Pau: Dimension Lab – Let’s play!: espai de demostració on es podran veure exemples d’aplicacions de tecnologies com ara la realitat virtual o les eines digitals per a la planificació quirúrgica virtual i pel prototipatge ràpid.
  • Room Sant Pau – Navigating avant-garde: espai de proximitat on es realitzaran diverses sessions abordant temes relacionats amb la proposta de valor que la tecnologia digital ofereix als/les professionals sanitaris, les startups, els/les pacients i els/les cuidadors/es.

Et compartim el programa per conèixer en detall totes les sessions que es desenvoluparan al llarg del dia. En aquest enllaç podràs obtenir la teva entrada.

Uneix-te a nosaltres en aquesta jornada per estar al dia en salut digital i poder compartir experiències amb els ponents i assistents. Esperem veure’t a les nostres sales!