Actualidad

null SEN

Actualidad
10/06/2024
Neurologia de Sant Pau, premiada per partida doble al congrés de la SEN

La Societat Espanyola de Neurologia (SEN) ha premiat dos professionals de Sant Pau en el seu Acte Institucional, que ha tingut lloc recentment al Col·legi de Fonseca, a Santiago de Compostela.  El Dr. Juan Fortea, director de la Unitat de Memòria ha estat guardonat amb el Premi Modalitat Científica en la categoria d’Alzheimer; i la Dra. Elena Cortés, del Grup de Malalties Neuromusculars, amb el Premi Modalitat Científica en la categoria de Malalties Neuromusculars. Aquests guardons destaquen el compromís i l’excel·lència d’aquests dos professionals en els seus respectius àmbits de la Neurologia. 

En el cas del Dr. Fortea, el premi és un reconeixement a les contribucions de primer nivell mundial dutes a terme en la recerca de la malaltia d’Alzheimer vinculada a la Síndrome de Down. Els seus estudis han estat fonamentals per avançar en la comprensió dels mecanismes i la progressió d’aquesta malaltia neurodegenerativa en una població especialment vulnerable. El premi, proposat pel Grup d’Estudi de Conducta i Demències i els socis de la SEN, reflecteix l’impacte significatiu de la tasca del Dr. Fortea en la comunitat científica i la seva dedicació a millorar el diagnòstic i el tractament i la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer.

Per la seva banda, la Dra. Cortés Vicente, ha rebut aquest reconeixement per la seva destacada tasca en la recerca i divulgació de la Miastènia Gravis.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat