Ruta de navegación

Actualidad

null El Codi Medicament, un projecte de Sant Pau, guardonat amb el Premi a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya

Actualidad
28/11/2023
El Codi Medicament, un projecte de Sant Pau, guardonat amb el Premi a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha reconegut amb el premi a l’Excel·lència en Gestió Clínica Innovadora al projecte Codi Medicament de l’Hospital Sant Pau.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària és un organisme científic independent integrat en l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. El seu objectiu principal és subratllar la importància de la gestió en salut i que treballa per generar i difondre coneixement a través d’investigacions que aprofundeixin en el professionalisme de la gestió dins de les organitzacions i empreses de l’àmbit sanitari.

Per assolir aquests objectius, la Societat Catalana de Gestió Sanitària atorga uns premis en el seu nom reconèixer el valor de diversos projectes de l’entorn català de la salut. Recentment, ha tingut lloc la I Edició dels Premis a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària a Catalunya.

Aquests premis promouen el coneixement de les diverses experiències, ja en aplicació, que s’estan duent a terme Catalunya per impulsar l’efectivitat, l’eficiència, la qualitat i la innovació en la gestió de les organitzacions sanitàries i la gestió clínica.

En el marc d’aquests guardons, el projecte pioner i transformador del sistema Codi Medicament, nascut a l’Hospital de Sant Pau, ha estat reconegut amb el premi a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya.

La Dra. Ana Juanes, del Servei de Farmàcia, i la Caterina Sampol, de l'oficina Més Sant Pau van rebre el guardó i van subratllar que una de les claus de l'èxit del projecte és el treball d'equip entre àmbits assistencials, en concret entre el Servei d'urgències i de Farmàcia i àmbits de suport i d'impuls estratègic de l'HSP.