Ruta de navegación

Actualidad

null Dia Mundial de la Infermera: Celebrant l’excel·lència i la professionalitat de les Infermeres a l'Hospital de Sant Pau

Actualidad
13/05/2024
Dia Mundial de la Infermera: Celebrant l’excel·lència i la professionalitat de les Infermeres a l'Hospital de Sant Pau

Al llarg del seus 600 anys d’història l’Hospital de la Sant Pau ha marcat un camí de creixement, excel·lència i dedicació a la comunitat. En el nostre Hospital, el paper de les infermeres és un pilar fonamental; és part de la base del sistema assistencial.

Ser infermera a Sant Pau és abraçar una vocació que combina habilitats tècniques excepcionals, empatia i resiliència. És l’equilibri entre ciència i humanitat que defineix l'essència del servei d'atenció a les persones.

 

L’equip d’Infermeria de Sant Pau es distingeix per formar part d'un conjunt de perfils multidisciplinaris, treballant en estreta col·laboració amb l’equip mèdic, especialistes i altres professionals de la salut. Aquesta sinergia garanteix una atenció integral i coordinada, assegurant l’assistència més complexa i de la màxima qualitat per als pacients.


Infermeres de Sant Pau: Referents en Recerca, Innovació i Gestió

El nostre equip Infermera no només és clau en l'assistència sanitària, sinó que també lidera el camí cap al futur de les cures de salut a través de la recerca i la innovació.

En una aposta decidida pel progrés, les infermeres de Sant Pau estan immerses en més de 60 projectes de recerca, emergents de diverses àrees assistencials. Des de la millora de l'atenció preoperatòria mitjançant l'aplicació d'smartphone "PreparatB", fins a l'estudi de l'impacte en la qualitat de vida dels nounats pretermes i les seves famílies en l'atenció domiciliària precoç, les infermeres impulsen la l’avenç de la Medicina i la pràctica assistencial.

El Centre d'Aprenentatge Innovador per a Infermeres d’avantguarda

El Campus d'Aprenentatge de l'Hospital de Sant Pau treballa per la formació i el desenvolupament professional per a les infermeres. Amb un enfocament integral i innovador, ofereix un ampli ventall de recursos i oportunitats que impulsen les competències dels professionals de la salut cap als millors resultats.

Des de la formació interna basada en noves metodologies com la simulació i les habilitats clíniques, fins als cicles de cursos externs d'expertesa infermera "Penélope": el Campus d'Aprenentatge de Sant Pau és el punt de trobada per a la millora continua i l'excel·lència.

El compromís amb el desenvolupament dels residents en les 4 especialitats infermeres de l'Hospital i la formació de formadors reflecteixen la dedicació de Sant Pau a la creació de professionals altament qualificats i competents.

L'Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau ofereix una varietat de mestratges i cursos d'especialització en àrees clau de la pràctica infermera, des del màster de crítics fins a l'oncologia infantil, proporcionant als professionals les eines necessàries per a l’especialització desitjada.

En aquest Dia Mundial de la Infermera, celebrem el valor del compromís de les infermeres de Sant Pau, un testimoni viu del poder transformador de la vocació i la professionalitat en l'atenció sanitària.

Perquè el talent Infermera és un orgull a Sant Pau!

Vols formar part del nostre equip? Coneix-nos! 

https://www.santpau.cat/orgull-infermera