Ruta de navegación

Actualidad

null Sant Pau acull la jornada “Esport i Salut Infantil” en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona

Actualidad
12/04/2023
Sant Pau acull la jornada “Esport i Salut Infantil” en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona

Aquest matí, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau ha acollit la jornada “Esport i Salut Infantil” amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona. Els assistents han pogut escoltar un seguit de ponències de la mà de professionals sanitaris de diferents especialitats que han donat a conèixer els beneficis de la pràctica d’exercici físic en els infants, especialment, en aquells que presenten certes patologies.

A la jornada hi han assistit especialistes en pediatria, professionals de l'àmbit de l'educació i monitors esportius, així com a pares i mares, que han conegut de primera mà l’adequada gestió de l’esport en els nens i nenes amb determinades malalties.

Eugènia Masip, directora d’Infermeria de l’Hospital de Sant Pau, la Dra. Susana Boronat, directora del Servei de Pediatria de l’Hospital de Sant Pau, i la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona, han estat les encarregades d’obrir la jornada.

“Hem de ser conscients que els infants no neixen ensenyats en la cultura de l’esport” ha recordat la directora infermera de l’Hospital de Sant Pau durant la inauguració. Per la seva banda, la Dra. Marta Segú ha recalcat el valor de jornades com la d’avui a l’hora de “millorar la qualitat de vida dels infants i joves a través de l’educació, la salut i l’esport com a eines per contribuir a una societat més justa i inclusiva”.