Actualidad

null Curs Epilepsia

Actualidad
15/03/2023
Curs d’Epilèpsia Pediàtrica

La Unitat Transversal d’Epilèpsia conjunta entre l’Hospital de Sant Pau i  l’Hospital del Mar organitza aquest curs adreçat a pediatres i residents de Pediatria, neuropediatres, neurofisiòlegs i neuròlegs. La primera jornada, divendres 17 de març, tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau. I, la segona jornada, dissabte 18 març, se celebrarà a l’Hospital del Mar IMIM i estarà oberta a associacions de pacients i familiars. Podeu consultar el programa i apuntar-vos aquí.

En aquesta formació es presentarà la Unitat Transversal d’Epilèpsia conjunta entre l’Hospital de Sant Pau i  l’Hospital del Mar, creada l’any 2020 i que el Departament de Salut ha inclòs com a una de les quatre reconegudes com a centres de referència en aquesta patologia. La Unitat també és Centre de Referència Nacional de Salut (CSUR) i forma part de la Xarxa Europea de Referència (ERN) en epilèpsia, sent un referent per a pacients pediàtrics i adults en malalties genètiques amb epilèpsia, epilèpsies estructurals i altres tipus d’epilèpsia. 

Els objectius del curs són conèixer els tipus d’epilèpsia que es poden presentar al llarg de la vida del nen i nena, per donar una orientació diagnòstica inicial i poder avaluar la necessitat de derivació a una Unitat d’Epilèpsia. A més, es demostraran les diferents tecnologies diagnòstiques que s’utilitzen, i també com una revisió dels tractaments actuals més nous.

El curs està dirigit pel Dr. Rodrigo Rocamora, director del Centre de Referència Europeu en Epilèpsia de l’Hospital del Mar; la Dra. Laia Turón, coordinadora de la Unitat de Neuropediatria de l’Hospital de Sant Pau; i la Dra. Gemma Aznar, responsable de Neuropediatria de l’Hospital del Mar.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat