NOTICIAS

null Acte Institucional 2016 de AECC

NOTICIAS
21/09/2016
Acte Institucional 2016 de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

El passat dijous 22 de setembre va tenir lloc  a Barcelona l’entrega d’ajuts a la recerca en oncologia,  dins de l’Acte Institucional 2016 de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

S.M. la Reina  Doña Letizia, presidenta d’honor de la Fundació Científica de la AECC va fer entrega de  dos ajuts destinats al Grup Associat de recerca del Servei de Radiofísica i Radioprotecció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El primer està destinat a Maria Lizondo, que ha acabat aquest any la residència en la especialitat de Radiofísica Hospitalària, i que gaudirà d’una beca de tres anys prorrogables a cinc per tal de desenvolupar el projecte “Evaluación de las nuevas estrategias de irradiación en el tratamiento del cáncer de mama y su implementación en la clínica”, del qual és investigadora principal la Dra.Montserrat Ribas, Directora del Servei.

El segon està destinat al projecte “Dosimetría en piel en técnicas de IMRT y SBRT”, presentat a la convocatòria Projectes Singulars 2015, del qual l’investigador principal és el Dr. Pablo Carrasco, adjunt del Servei.

HOSSPAU Menu

Actualidad

rad-contacte

Ubicación y Contacto
Ubicación
Radiofísica i Radioprotección
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
C. Sant Quintín, 89
BLOQUE F, planta -2
08041 Barcelona

 

Contacto

Correo electrónico: Radiofisica_Radioproteccio@santpau.cat
Teléfono: 93 553 77 43
Fax: 93 553 77 44