Breadcrumb

Xerrades Alzheimer

Asset Publisher

Asset Publisher
 • Feb'2024
  14

  Apunta’t al webinar: Empowering Healthcare; el potencial de les col·laboracions publicoprivades en la transformació digital de la salut.

  Sant Pau participa en la Barcelona Health Innovation Week 2024 organitzada pel Biocat i que se celebra per impulsar la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació. L’objectiu és mostrar la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial en l'atenció sanitària de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut amb seu a Barcelona.
 • Dec'2023
  13

  Aquest Nadal ajuda’ns a transformar Pediatria de Sant Pau!

  Sabem que els més petits de Sant Pau necessiten espais amables, acollidors, amb opcions lúdiques i adaptats a les seves necessitats. Per això, aquest Nadal ens hem proposat donar-los l’Hospital que es mereixen. Col·labora en el Projecte d’Humanització de Pediatria de Sant Pau. Perquè un altre Hospital és possible.
 • May'2016
  12

  França investiga el suïcidi d’una noia retransmès per Periscope

  Els experts recorden que la majoria de suïcidis es produeixen en la intimitat i que es poden aturar.
 • Oct'2022
  16

  Arriba la maleta del Nat Viatger

  A partir de dilluns i durant 15 dies tindrem a l'escola "El NAT viatger". Una proposta creada pel museu Blau (NAT) per ajudar als alumnes de les aules hospitalàries a viatjar a la natura. Una maleta plena de materials com cranis, dents i diversitat d'invertebrats i plantes que ben segur despertaran l'interès i la curiositat de petits i grans.
 • Jun'2021
  16
 • Oct'2016
  31
 • Apr'2017
  19

  Asma Meeting Point 2017

  El asma es uno de transtornos crónicos más frecuentes a nivel mundial. Afecta a 334 millones de personas de todas las edades a escala mundial y es un reto importante de salut pública.
 • Apr'2017
  19

  Asma Meeting Point 2017

  L'asma és un dels trastorns crònics més freqüents a nivell mundial. Afecta 334 milions de persones de totes les edats a escala mundial i és un important repte de salut pública.
 • Apr'2019
  28

  Asma Meeting Point 2019

  L’Hospital de Sant Pau acollirà un any més la jornada de l’Asma Meeting Point (AMP). El principal objectiu de la trobada d’enguany és actualitzar i, sobretot, debatre els nous coneixements de l’asma mitjançant ponents d’excel·lència, en front d’una audiència experta. L’AMP 2019 aglutina en una reunió curta, intensa i de qualitat vora 200 experts d’aquesta malaltia de tot l’Estat, independentment de la seva especialitat professional. Les sessions se centraran en les novetats conceptuals i terapèutiques i, igual que anteriors edicions, es presentaran les principals aportacions de la Guía Española para el Manejo del Asma (GEMA). Adjunt trobareu el programa de la jornada.
 • Dec'2021
  13

  Asma Meeting Point 2021

  El pròxim divendres, 17 de desembre, tindrà lloc una nova edició de l’Asma Meeting Point, organitzada enguany per l’Hospital de Sant Pau. Una jornada que, degut a la pandèmia, se celebrarà en format híbrid: presencial i en streaming en directe. El principal objectiu d’aquesta edició és presentar els avenços recents que s’han produït en el camp de l’asma i discutir aquells aspectes innovadors o polèmics d’aquesta complexa malaltia. Més informació Programa Asma Meeting Poing 2021 https://www.asmameetingpoint.com/2021/programa.php
 • May'2019
  09
 • Apr'2020
  29
 • Oct'2023
  03

  Publicació assignació definitiva de places, convocatòries desembre 2022

  Avui, dia 03 d’octubre, us informem de la publicació de les assignacions definitives de les places associades a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022. El llistat de la publicació conté les dades anonimitzades amb la corresponent puntuació definitiva del barem per codi de DLT i per codi de la convocatòria.
 • Jul'2023
  24
 • Jul'2023
  24
 • Feb'2018
  12

  Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau

  L' Hospital de Sant Pau ofereix totes les opcions amb base científica per oferir una atenció òptima a aquest tipus de parts. Els resultats, riscos i beneficis de cadascuna de les opcions estan condicionats per factors específics que depenen tant de la mare com del nadó. Cada cas és valorat de forma individualitzada, s'informa de les opcions més adecuades, s'escola a la mare i pare i es prnen decisions compartides.
 • May'2017
  24

  L’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau compleix 10 anys!

  El proper 25 de maig l’Associació d’Amics i Alumnes de l’Hospital celebrarà el seu Xè aniversari. Per a l’ocasió, la Sala Pau Gil, del Recinte Modernista de Sant Pau, s’omplirà de màgia gràcies a l’actuació de José Antonio Cachadiña i es podrà gaudir també d’un concert de guitarra clàssica a càrrec de Javier Van Velthoven.
 • Jun'2022
  10

  Atenció als pacients fràgils

  TV3, Telenotícies. La Dra. Mireia Puig, directora del Servei d'Urgències explica l'atenció que reben els pacients fràgils en el Servei d'Urgències.
 • May'2018
  28

  Atorgat el Premi Jaume Aiguader i Miró 2018 a la publicació de Els tractaments, a prova

  El llibre i web Els tractaments, a prova, coordinats pel Dr. Xavier Bonfill, reben el Premi Jaume Aiguader i Miró 2018, atorgat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salud de Catalunya i de Balears. El guardó es concedeix pel treball de difusió en llengua catalana que, per la importància sanitària del tema i per l’interès del seu tractament, destaqui en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries. L’Acte de Lliurament de Premis Institucionals de l’Acadèmia es va celebrar el 22 de maig a la seu de l’entitat.
 • Apr'2022
  28

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle