Back

pneumo-Gimenez Badía Sandra

Dra Sandra Gimenez Badía
Dra. Sandra Giménez Badía
Metgessa adjunta. Neurofisiòloga Clínica

Doctora en Medicina i Cirurgia (UAB, 2012), és Neurofisiòloga Clínica especialista en Medicina del Son, acreditada como a Somnòloga per la Societat Europea del Son.
Ha ampliat la seva formació en estancies posteriors en Unitats de Son de centres internacionals de referencia (Stanford, Montpellier i Estrasburg).

Professora Associada de la Universitat de Barcelona, amb docència en diferents cursos de la especialitat de grau i postgrau .
Des del 2015 es metgessa adjunta de la Unidad de Son de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, desenvolupant activitat assistencial, docent i de recerca en el son, en adults i en nens.

Les principals àrees de treball s’enfoquen en el camp de la cronobiologia i farmacologia del son i en l’estudi de les repercussions cognitives dels distints trastorns de son. Ha participat como a investigadora principal i col·laboradora en projectes nacionals i internacionals . És autora de més de 20 articles originals a PubMed.
Membre de la Societat Espanyola i Europea de Son i Coordinadora del grup multidisciplinar de Son de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP).


Contacte
Ubicació

Secretaria: Bloc A,4º Planta

Raquel Nogales Soriano
Secretaria Pneumologia i Cirurgia Toràcica
Telf. 935565972
Fax. 935565601
FGS Hospital de la Santa Creu Sant Pau
rnogales@santpau.cat


Consultes externes i proves complementàries: Bloc A, 3º Pis, Moduls 5 i 6
Sala Hospitalització: Bloc C, Planta 2ª
Hospital de dia de Respiratori: Bloc A, Planta 0
Rehabilitació Respiratòria: Bloc A, Planta 3

Contacte

Telèfon: 93 556 59 72
Fax: 93 556 56 01
Correu electrònic: pneumologia@santpau.cat

 

Enllaços Directes

Informació a l'Usuari Malaltia Al·lèrgica