Events

Events
 • Premi a la millor comunicació oral del XXVI Congrés de la Societat Catalana de Disgestologia
  01/02/2017

  Premi a la millor comunicació oral del XXVI Congrés de la Societat Catalana de Disgestologia

  La Dra. Eva Román, infermera de recerca del Servei de Patologia Digestiva i professora de l’Escola Universitària d’Infermeria de l’EUI-Sant Pau ha rebut el premi a la millor comunicació oral durant el XXVI Congrés de la Societat Catalana de Digestologia, que es va celebrar del 26 al 28 de gener a Lleida.
 • III Jornades d’Infermeria
  25/01/2017

  III Jornades d’Infermeria

  Del 7 al 9 de febrer es celebraran a l’Hospital les III Jornades d’Infermeria, organitzades per la direcció Infermera de Sant Pau. Una trobada que té com a finalitat afavorir l’intercanvi d’experiències entre els diferents professionals de l’Hospital i la millora en la qualitat de les cures infermeres, una oportunitat per conèixer projectes, reflexions metodològiques o presentacions a congressos.
 • Sandra de Andrés Muñoz guanya el Premio Metas 2016
  19/01/2017

  Sandra de Andrés Muñoz guanya el Premio Metas 2016

  El treball “Factores asociados con la adherencia al tratamiento en pacientes drogodependientes” de Sandra de Andrés Muñoz, infermera de la Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria de Sant Pau, ha guanyat el premi al millor treball d’investigació dels Premios Metas, guardonat amb 6.000 euros.
 • “Cuidar al cuidador” primera conferència del cicle “La medicina al teu abast”
  15/01/2017

  “Cuidar al cuidador” primera conferència del cicle “La medicina al teu abast”

  Aquest dijous, 19 de gener, comença el cicle de conferències d’enguany de "La Medicina al teu abast". Aquesta primera conferència “Cuidar al cuidador” a càrrec del Dr. Domingo Ruiz, cap clínic de la Unitat de Geriatria, i Encarnacion Sáez, infermera de l'Hospital de Dia de Geriatria s’impartirà a les sales polivalents de 18.30 a 20 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • El Dr. Targarona nou director de Cirugía Española
  12/01/2017

  El Dr. Targarona nou director de Cirugía Española

  El Dr. Eduardo Targarona, director de la Unitat de cirurgia gastrointestinal i hematològica de l’Hospital de Sant Pau, és el nou director de la publicació Cirugía Española, òrgan oficial d’expressió de l’Asociación Española de Cirujanos. Cirugía Española està indexada a Pubmed i actualment té un Impact Factor 1, és a més la revista d'abast quirúrgic en castellà més visitada per internet.
 • Marató donants de Sang 2.0
  11/01/2017

  Marató donants de Sang 2.0

  La Marató se celebra aquest any del 13 al 20 de gener als grans hospitals del país. Amb aquesta campanya s’esperen aconseguir 8.000 donacions de sang que permetin remuntar les reserves després de les Festes de Nadal, un període en què han baixat les donacions al voltant d’un 25% pel canvi d’hàbits de la ciutadania, el fred i les malalties que s’hi associen i diversos festius intersetmanals.
 • El Barça visita als infants de Sant Pau
  03/01/2017

  El Barça visita als infants de Sant Pau

  Els jugadors del Futbol Club Barcelona, Javier Mascherano i Arda Turan, i el preparador físic de l’equip, Rafel Pol, van visitar el dimecres 3 de gener als nens i nenes ingressats a la sala de Pediatria i a la UCI Pediàtrica de l’Hospital. Durant la visita, els jugadors van repartir regals per a tots els infants, es van fer fotos amb els més petits i van signar autògrafs.
 • Missa del Gall a l’Església de Sant Pau
  22/12/2016

  Missa del Gall a l’Església de Sant Pau

  Dissabte 24 de desembre, a les 20h, se celebrarà la Missa del Gall a l’Església de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la participació de la Coral de l’Hospital i la Coral del Col•legi de Metges. La missa es retransmetrà a les habitacions pel circuit tancat de TV.
 • Concert de Nadal a l’Església de l’Hospital
  20/12/2016

  Concert de Nadal a l’Església de l’Hospital

  Concert de Nadal conjunt de l'Orquestra i Coral del Col•legi de Metges i de l'Hospital de Sant Pau a l'Església de l'Hospital, dirigit pel mestre Raverté i pel Dr.Craven. La cita: avui 21 de desembre, a les 20 h.
 • Els usuaris de la Residència Dr. Pi i Molist surten a celebrar el Nadal
  15/12/2016

  Els usuaris de la Residència Dr. Pi i Molist surten a celebrar el Nadal

  Prop de quaranta usuaris de la Residència Dr. Pi i Molist van celebrar aquesta setmana el dinar de Nadal al restaurant Flamant (Enric Granados, 23). És la primera vegada que es programa aquesta activitat amb els usuaris del centre i l’experiència va ser tot un èxit. Una celebració que s’ha realitzat per gentilesa del Grup Andilana que treballa habitualment amb entitats i fundacions que faciliten la integració laboral, especialment de grups amb risc d’exclusió social.
 • Els doctors de l’Hospital i la Coral d’afàsia participaran al programa de la Marató de TV3
  15/12/2016

  Els doctors de l’Hospital i la Coral d’afàsia participaran al programa de la Marató de TV3

  La Dra. Carme Garcia, del Servei de Neurologia i el Dr. Joan Molet, director del Servei de Neurocirurgia faran una intervenció en el programa la Marató de TV3, que enguany celebra el seu 25 aniversari i està dedicat a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Durant el programa més de 20 cantants afàsics del Cor Canta Sant Pau també intervindran destapant un dels darrers marcadors.
 • La Coral Canta Sant Pau acompanya Maria Cambray al seu primer disc
  15/12/2016

  La Coral Canta Sant Pau acompanya Maria Cambray al seu primer disc

  La Coral Canta Sant Pau, del Servei de Neurologia de l’Hospital, ha participat en la gravació del tema “Golpe” de la cantant Maria Cambray. Aquest projecte surt de la idea de compartir l’experiència amb el cor d’afàsia de l’Hospital, format per una quarentena de persones que també han patit un dany cerebral i el cantar els hi ajuda a recuperar el llenguatge. La cantant, que col·labora habitualment amb la coral d’afàsia de l’Hospital, va patir un ictus isquètic el 2010 i aquest any col·labora amb el programa de la Marató de TV3, enguany dedicat a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
 • Sant Pau als premis de La Unió
  15/12/2016

  Sant Pau als premis de La Unió

  El projecte “Servei d’abordatge integral del procés assistencial” del Dr. Xavier Viñolas i Mireia Barroso ha quedat finalista a la VII edició dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió, en el marc de la cloenda de l’Assemblea General de La Unió que va tenir lloc ahir dijous 15 de desembre.
 • Sant Pau entre els 10 hospitals amb més bona reputació d’Espanya
  14/12/2016

  Sant Pau entre els 10 hospitals amb més bona reputació d’Espanya

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau està entre els 10 primers centres hospitalaris públics amb més bona reputació d’Espanya segons l’estudi del Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de 2016. Aquest estudi s’elabora a partir de prop de 3.200 enquestes a professionals de la sanitat, pacients i experts a les què s’afegeix l’anàlisi objectiva de més de 900 indicadors de qualitat i gestió clínica.
 • Concert de Nadal de Cors Units
  13/12/2016

  Concert de Nadal de Cors Units

  El proper 15 de desembre, a les 20.30 h., se celebrarà el Concert de Nadal de Cors Units amb la participació de l’escola de música Music Wood. L’acte tindrà lloc a l’Església de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Ja està en marxa la Unitat Funcional de Patologia de l’Aorta (UPA)
  12/12/2016

  Ja està en marxa la Unitat Funcional de Patologia de l’Aorta (UPA)

  L’Hospital de Sant Pau ha posat en funcionament la Unitat Funcional de Patologia de l’Aorta (UPA). Es tracta d’un nou dispositiu assistencial creat amb l’objectiu de donar una resposta única, ordenada i esglaonada als malalts i familiars amb aneurisma d’aorta i síndrome aòrtica aguda, així com de coordinar aspectes relacionats amb la formació i la investigació d’aquestes patologies. Aquesta Unitat multidisciplinar està formada per membres dels serveis de Cardiologia, Cirurgia Cardíaca, Cirurgia Vascular i Diagnòstic per la Imatge.
 • Premi a la innovació en l’àmbit sanitari
  12/12/2016

  Premi a la innovació en l’àmbit sanitari

  El projecte “Unidad Multidisciplinar Psoriasis”, del Dr. Lluis Puig Sanz, director del Servei de Dermatologia de l’Hospital de Sant Pau, ha quedat empatat en la categoria de Dermatologia (psoriasis) del “Premio a la Innovación en el Ámbito Sanitario 2016” de la Cátedra de la Universidad de Alcalá de Henares “El medicamento innovador: su auténtica dimensión” i de Celgene.
 • Premi al millor pòster per a l’Hospital de Dia de Geriatria de Sant Pau
  01/12/2016

  Premi al millor pòster per a l’Hospital de Dia de Geriatria de Sant Pau

  El treball “Calidad de vida relacionada con la Salud y factores asociados en ancianos ambulatorios con enfermedades crónicas” desenvolupat a l’Hospital de Dia de Geriatria de Sant Pau ha guanyat el premi al millor pòster durant el XXXVI Congreso Nacional de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI) i el XII Congreso de la Sociedad de Medicina Interna de Aragón, Navarra, La Rioja y el País Vasco (SOMIVRAN), celebrats a Saragossa a finals de novembre.
 • El Dr. Rafael Padrós ha rebut un dels premis de Diario Médico
  30/11/2016

  El Dr. Rafael Padrós ha rebut un dels premis de Diario Médico

  El Dr. Rafael Padrós, cap de Prevenció de Riscos Laborals va rebre ahir, 28 de novembre, un dels premis de la publicació Diario Médico. El “Document de secret professional mèdic i protecció a tercers del COMB”, del qual és coautor, ha estat guardonat com una de “Las mejores ideas 2016” en la categoria d’iniciativa legal, ètica i de deontologia.
 • El Dr. Alonso entra a la llista dels científics més citats del món
  30/11/2016

  El Dr. Alonso entra a la llista dels científics més citats del món

  El doctor Pablo Alonso Coello, investigador Miguel Servet del Centre Cochrane Iberoamericà/IIB-Sant Pau, ​​figura a la llista dels científics més citats del món que publica Clarivate Analytics, antiga branca de l'agència Thomson Reuters dedicada a la propietat intel·lectual i a la ciència.