Events

Events
 • Dia Internacional de la Infermeria a Sant Pau – 12 de maig
  08/05/2023

  Dia Internacional de la Infermeria a Sant Pau – 12 de maig

  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Infermeria, el 12 de maig, es duran a terme diverses activitats a l’Hospital de Sant Pau per posar en valor les tasques del Servei d’Infermeria: des de taules informatives fins a jornades, passant per una exposició fotogràfica de la mà d’una de les nostres infermeres.
 • La Dra. Mireia Puig, nova presidenta de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències
  08/05/2023

  La Dra. Mireia Puig, nova presidenta de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències

  La Dra. Mireia Puig, directora del Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau, ha estat nomenada presidenta de la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SoCMUE) durant els propers quatre anys. El nomenament s’ha produït en l’Assemblea Ordinària del XVIII Congrés Nacional de la societat, celebrat recentment a Tarragona i on hi han assistit més de 500 professionals. Cal destacar que també integra la nova junta la Laia Casas, supervisora d'Urgències Generals de Sant Pau.
 • Sant Pau organitza un nou Curs d’Actualització en Trastorns del Moviment
  04/05/2023

  Sant Pau organitza un nou Curs d’Actualització en Trastorns del Moviment

  Avui, la Unitat de Trastorns del Moviment de Sant Pau ha acollit un nou Curs de Formació d’Actualització en Trastorns del Moviment. Les sessions, a la qual hi han assistit una quarantena de neuròlegs procedents de Portugal, han estat impartides per diferents professionals sanitaris de l’Hospital.
 • Dia Internacional de la Llevadora
  04/05/2023

  Dia Internacional de la Llevadora

  El 5 de maig és el Dia Mundial de la Llevadora, una data on es reconeix la tasca d’aquelles professionals sanitàries que, amb una actitud científica responsable, proporcionen atenció integra a la salut sexual i reproductiva de la dona i el seu entorn. L’Hospital de Sant Pau compta 49 llevadores repartides entre l’Hospital i l’ASSIR, que treballen per acompanyar a la dona en totes les etapes de la vida: pubertat, edat adulta o maduresa.
 • El Dr. Eduardo Mª Targarona participa en el 45è Congrés de la Societat Europea d’Hèrnia
  04/05/2023

  El Dr. Eduardo Mª Targarona participa en el 45è Congrés de la Societat Europea d’Hèrnia

  El Dr. Eduardo Mª Targarona participa en el 45è Congrés de la Societat Europea d’Hèrnia
 • 5 de maig – Dia Mundial d’Higiene de mans a Sant Pau
  04/05/2023

  5 de maig – Dia Mundial d’Higiene de mans a Sant Pau

  Saps què passa cada dia per les teves mans? El 90% de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària es transmeten directament o indirecta a través de les mans. Des de l’Hospital de Sant Pau ho hem volgut mostrar de la manera més visual possible. Descobreix en aquest vídeo quantes coses podrien passar sobre una mà en tan sols 6 hores.
 • Curs monogràfic d’actualització en infecció nosocomial 2023
  03/05/2023

  Curs monogràfic d’actualització en infecció nosocomial 2023

  Aquest matí, Sant Pau ha celebrat la XIV edició del Curs Monogràfic d’actualització en infecció nosocomial que organitza anualment la Unitat de Malalties Infeccioses i el Programa d’Infecció Nosocomial i Política Antibiòtica de l’Hospital.
 • Curs 2023 de Sedació Profunda en Endoscòpia Digestiva a Sant Pau
  03/05/2023

  Curs 2023 de Sedació Profunda en Endoscòpia Digestiva a Sant Pau

  Avui dijous i demà divendres (4 i 5 de maig) se celebra el Curs 2023 de Sedació Profunda en Endoscòpia Digestiva que organitza la SEED (Societat Espanyola d’Endoscòpia Digestiva) en col·laboració amb Sant Pau Docent i la Unitat d'Endoscòpia del Servei de Patologia Digestiva de l’Hospital.
 • Sant Pau comença a administrar un nou medicament CAR-T, de producció pròpia, contra limfomes B
  02/05/2023

  Sant Pau comença a administrar un nou medicament CAR-T, de producció pròpia, contra limfomes B

  Amb aquest nou medicament de teràpia avançada s'ofereix una proposta terapèutica, única a l’Estat, per a pacients amb alguns tipus de càncer limfàtic que no han respost bé als tractaments convencionals
 • El Servei de COT de Sant Pau celebra una nova jornada pels seus membres històrics
  27/04/2023

  El Servei de COT de Sant Pau celebra una nova jornada pels seus membres històrics

  Aquest matí, el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de l'Hospital de Sant Pau ha celebrat el retrobament que organitza anualment amb els membres històrics del seu staff. La diada, a la qual participen membres històrics i professionals sanitaris actuals del Servei, és una gran oportunitat per compartir els coneixements adquirits en matèria de traumatologia al llarg de la seva llarga trajectòria entre tots els assistents.
 • 2 de Maig - Dia Mundial de l’Asma a Sant Pau
  25/04/2023

  2 de Maig - Dia Mundial de l’Asma a Sant Pau

  El proper dimarts dia 2 de maig se celebra el Dia Mundial de l’Asma, una jornada que té l’objectiu de informar i conscienciar sobre una malaltia que afecta a milions de persones en tot el món. I a l’Hospital de Sant Pau no ens quedem enrere.
 • Sant Jordi 2023
  25/04/2023

  Sant Jordi 2023

  Ahir, dimarts 25 d’abril, els petits de l’Hospital vam rebre una visita molt especial, la de l’escriptora Muntsa Mimó i la il·lustradora de contes infantils Isa Loureiro.
 • Sant Pau celebra l’acte de comiat de residents
  24/04/2023

  Sant Pau celebra l’acte de comiat de residents

  Aquest matí, Sant Pau ha celebrat l’acte de comiat de residents d’enguany a la sala d’actes de l’Hospital. La celebració, que ha comptat amb la presència d’amics i familiars de residents que han finalitzat la seva etapa de residència a Sant Pau, ha servit als assistents per escoltar l’experiència personal de diferents professionals sanitaris que havien completat la seva residència a l’Hospital.
 • L’Hospital de Sant Pau organitza el 9è World Symposium on Lymphedema Surgery, la trobada de referència internacional de la cirurgia del limfedema
  23/04/2023

  L’Hospital de Sant Pau organitza el 9è World Symposium on Lymphedema Surgery, la trobada de referència internacional de la cirurgia del limfedema

  L’Hospital de Sant Pau organitza el 9è World Symposium on Lymphedema Surgery reunint els experts líders en aquest àmbit els dies 24 i 25 d’abril en el Recinte Modernista de Sant Pau. A més d’explorar les complexitats de la cirurgia limfàtica, debatre els darrers avenços i fomentar la col·laboració entre els especialistes, la trobada presentarà en primícia mundial el microscopi quirúrgic més avançat del moment: el Mitaka HawkSight 4K3D Video Microscope. El dispositiu és l’únic que incorpora una càmera dual de 4 sensors que ofereix un augment i una resolució sense precedents. Els assistents tindran el privilegi de provar aquest microscopi de la mà d’un expert de Sant Pau en microcirurgia.
 • Què llegeixen els nostres professionals?
  20/04/2023

  Què llegeixen els nostres professionals?

  Amb motiu de Sant Jordi hem consultat als nostres professionals què els hi agrada llegir. Voleu saber quins són els seus llibres preferits?
 • L'EUI-Sant Pau organitza una jornada per repassar la història de Sant Pau amb motiu del Dia Mundial de la Infermeria
  20/04/2023

  L'EUI-Sant Pau organitza una jornada per repassar la història de Sant Pau amb motiu del Dia Mundial de la Infermeria

  El pròxim 12 de maig, la sala d'actes de l'Hospital de Sant Pau acollirà la jornada "El llegat de l'Hospital. Històries de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona" en el que serà un repàs de la història d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau.
 • L'exposició fotogràfica
  18/04/2023

  L'exposició fotogràfica "El valor de les cicatrius" arriba a Sant Pau

  Durant la jornada d’ahir, es va inaugurar a l'Hospital de Sant Pau "El valor de les cicatrius", una exposició fotogràfica que presenta en imatges les històries de 22 persones sotmeses a trasplantaments de fetge. L'objectiu consisteix a normalitzar i donar valor a les cicatrius, com un signe de fortalesa i de vivència personal.
 • Sant Pau forma professionals internacionals en microcirurgia del limfedema i lipedema
  17/04/2023

  Sant Pau forma professionals internacionals en microcirurgia del limfedema i lipedema

  El Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau – Hospital del Mar ha participat en la cinquena edició de la Diplomatura Internacional Dermatofuncional de la Universitat de Sao Paulo (Brasil), on una quarantena de professionals procedents de països com Brasil, Mèxic, Paraguai, Argentina i Xile han pogut conèixer les darreres novetats en microcirurgia del limfedema i lipedema.
 • Sant Pau participa en el Run /Walk to Fight Lymphatic Diseases
  17/04/2023

  Sant Pau participa en el Run /Walk to Fight Lymphatic Diseases

  L’Hospital de Sant Pau ha organitzat un taller de marxa nòrdica amb pacients i professionals pel Recinte Modernista per sumar-se al Run /Walk to Fight Lymphatic Diseases, una iniciativa que cada any impulsa l’organització nord-americana Lymphatic Education & Research Network (LE&RN) per donar visibilitat a les malalties limfàtiques.
 • Sant Pau participa en el webinar “La prevenció d’hemorràgies”, coincidint amb el Dia Mundial de l’Hemofília
  16/04/2023

  Sant Pau participa en el webinar “La prevenció d’hemorràgies”, coincidint amb el Dia Mundial de l’Hemofília

  Avui 17 d’abril, Dia Mundial de l’Hemofília, té lloc el webinar “La prevenció d’hemorràgies. Com a norma d’atenció a nivell mundial” en el que hi participen professionals de l’Hospital de Sant Pau, centre de referència en l’atenció d’aquests pacients.