Events

Events
 • Amb 3.939 persones, Sant Pau - Campus Salut Barcelona ha estat un dels deu espais més visitats durant el 48h Open House Barcelona.
  23/10/2023

  Amb 3.939 persones, Sant Pau - Campus Salut Barcelona ha estat un dels deu espais més visitats durant el 48h Open House Barcelona.

  Sant Pau – Campus Salut Barcelona ha obert per segon any consecutiu les seves portes a la ciutadania. En total, 3.939 persones han visitat els diferents espais que integren els seus cinc eixos estratègics: Assistència, Recerca, Innovació, Aprenentatge i Humanisme, al llarg del cap de setmana. De fet, s’ha situat en el rànquing dels deu espais més visitats durant el 48H Open House Barcelona d’enguany.
 • 51è Curs de Pneumologia de Sant Pau
  20/10/2023

  51è Curs de Pneumologia de Sant Pau

  Els propers 26 i 27 d’octubre, el Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Pau organitza el 51è Curs de Pneumologia de Sant Pau, unes formacions que pretenen donar a conèixer les últimes novetats en el diagnòstic i tractament de pacients amb malalties respiratòries.
 • Èxit de la Jornada pel Dia Mundial del Càncer de Mama a Sant Pau
  20/10/2023

  Èxit de la Jornada pel Dia Mundial del Càncer de Mama a Sant Pau

  Al llarg del dia d’ahir, l’Hospital de Sant Pau vam impulsar, juntament amb altres entitats, diverses iniciatives per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama, donar visibilitat a la malaltia i crear un espai de debat, reflexió i recolliment per a les pacients i tota la comunitat.
 • La Dra. Gómez Chiari copresidenta de la Taskforce Europera
  18/10/2023

  La Dra. Gómez Chiari copresidenta de la Taskforce Europera

  La Dra. Marta Gómez Chiari, adjunta del Servei de Diagnòstic per la Imatge de Sant Pau, experta en Neurorradiologia, imatge pediàtrica i imatge fetal, ha estat escollida copresidenta de la Taskforce Europera d’imatge fetal.
 • Dia Mundial de la Reanimacio Cardiopulmonar
  16/10/2023

  Dia Mundial de la Reanimacio Cardiopulmonar

  Avui, l’Hospital de Sant Pau s’ha adherit al Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar amb diferents tallers organitzats pel Servei d’Anestesiologia i el Servei de Pediatria.
 • Dia Mundial del Càncer de Mama – 19 d’octubre
  16/10/2023

  Dia Mundial del Càncer de Mama – 19 d’octubre

  El proper dijous 19 d’octubre és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada que es va establir per crear consciència sobre la malaltia, donar-li visibilitat i crear eines i recursos per a enfrontar-s’hi. A l’Hospital de Sant Pau durant el dia 19 organitzem diverses activitats per contribuir a la sensibilització i a la difusió de les afectacions i reptes que planteja aquesta malaltia.
 • Comença la immunització dels nounats contra el Virus Respiratori Sinicial (VRS), el causant del 80% de les bronquiolitis
  16/10/2023

  Comença la immunització dels nounats contra el Virus Respiratori Sinicial (VRS), el causant del 80% de les bronquiolitis

  La infecció pel Virus Respiratori Sinicial és una de les més freqüents i una de les principals causes d’hospitalització dels menors de 5 anys. Es tracta d’un virus altament contagiós que es dissemina amb les secrecions nasofaríngies de les persones infectades o mitjançant les gotes de saliva.
 • Dia Mundial del Dol perinatal – 15 d’octubre
  13/10/2023

  Dia Mundial del Dol perinatal – 15 d’octubre

  El Dol perinatal és encara un tema tabú en la nostra societat. Això fa que les dones i famílies que el viuen se sentin molt soles i sense eines per afrontar aquest difícil procés. Paral·lelament, les professionals també han expressat una manca de recursos i formació. Donar visibilitat a aquestes experiències és essencial per transmetre la importància que mereixen ja que són situacions més habituals del que pensem. Un de cada quatre embarassos acaba amb pèrdua.
 • Sant Pau – Campus Salut Barcelona participa en una nova edició del 48h Open House Barcelona
  10/10/2023

  Sant Pau – Campus Salut Barcelona participa en una nova edició del 48h Open House Barcelona

  En aquesta edició del 48h Open House Barcelona, que tindrà lloc els propers 21 i 22 d’octubre, es podran conèixer diverses àrees del Sant Pau – Campus Salut Barcelona, des de l’interior de l’Hospital assistencial fins al Recinte Modernista, passant pels altres espais que conformen el Campus de Recerca, Campus d’Innovació i Campus Humanista. Anima’t i vine a descobrir el Sant Pau – Campus Salut Barcelona.
 • ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi
  10/10/2023

  ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi

  L’Hospital de Sant Pau reuneix en el marc de la Conferència ICHOM 2023 un grup d’experts en Salut d’arreu del món. En aquesta trobada s’han mostrat casos reals que l’Hospital de Sant Pau està accionant, iniciatives i propostes alineades amb la definició i creació de l’atenció sanitària basada en valor.
 • Els petits de Sant Pau reben les bosses del projecte “Donant Puntades”
  10/10/2023

  Els petits de Sant Pau reben les bosses del projecte “Donant Puntades”

  Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, avui 10 d’octubre, s’ha fet entrega a Pediatria unes bosses per a nadons i infants ingressats que han preparat els usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist URC dins del projecte “Donant Puntades”.
 • Reconeixement a la Unitat de Cirurgia Esofagogàstrica i Bariàtrica de Sant Pau
  10/10/2023

  Reconeixement a la Unitat de Cirurgia Esofagogàstrica i Bariàtrica de Sant Pau

  La Unitat de Cirurgia Esofagogàstrica i Bariàtrica del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau va rebre, el passat dia 5 d’octubre, el premi Manuel Corachan, que atornga la Societat Catalana de Cirurgia. La comunicació guardonada: “Què s’espera sobre reintervencions de hiatus esofàgic? Experiència de 50 casos?”, va ser presentada durant curs acadèmic 2022-2023.
 • Neix la nova identitat del Sant Pau – Campus Salut Barcelona: molt més que un Hospital
  06/10/2023

  Neix la nova identitat del Sant Pau – Campus Salut Barcelona: molt més que un Hospital

  Som un hospital amb 600 anys d'història a l'avantguarda, i ens hem anat transformant per adaptar-nos a tots els temps, mantenint sempre la dedicació a la salut de les persones. Ara, us presentem la nostra nova identitat que aglutina tots els eixos que ens defineixen.
 • Presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau”
  06/10/2023

  Presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau”

  El pròxim dijous 19 d’octubre, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau acollirà la presentació de la novel·la “El corazón de Sant Pau” a càrrec del seu autor, el Dr. Carles Paytubí, qui a través de diferents anècdotes i curiositats farà un repàs històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Alejandra Pérez Restrepo guanya el primer premi de la seva promoció del màster de Gestió Sanitària
  05/10/2023

  Alejandra Pérez Restrepo guanya el primer premi de la seva promoció del màster de Gestió Sanitària

  Alejandra Pérez Restrepo, supervisora de Pediatria de Sant Pau, ha estat guardonada amb el primer premi de la seva promoció del màster oficial de Gestió Sanitària de la UIC en reconeixement del seu article publicat a la revista New Medical Economics “Impacte de l’atenció domiciliària neonatal en la utilització dels recursos sanitaris i en la qualitat de vida del nounat prematur o amb baix pes per l’edat gestacional, i la seva família”.
 • Publicació assignació definitiva de places, convocatòries desembre 2022
  03/10/2023

  Publicació assignació definitiva de places, convocatòries desembre 2022

  Avui, dia 03 d’octubre, us informem de la publicació de les assignacions definitives de les places associades a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022. El llistat de la publicació conté les dades anonimitzades amb la corresponent puntuació definitiva del barem per codi de DLT i per codi de la convocatòria.
 • Sant Pau celebra el Dia Mundial del Cor
  29/09/2023

  Sant Pau celebra el Dia Mundial del Cor

  Avui, 29 de setembre, Dia Mundial del Cor, Sant Pau ho celebra des de la perspectiva d’un Hospital que ha viscut el desenvolupament de la Cardiologia. Va ser el primer centre de l’Estat en fer un trasplantament de cor amb èxit, l’any 1984, i el primer que va crear un institut de recerca monogràfic centrat específicament en la investigació i tractament de les malalties cardiovasculars. Actualment, continua sent un referent avançat en investigació en Cardiologia, amb el desenvolupament constant de nous procediments terapèutics, avenços en el coneixement de la Cardiologia bàsica i en l'assistència al pacient cardiològic. És pioner amb programes enfocats en la millora de la salut cardiovascular dels nostres usuaris com el SCA (programa de prevenció i educació cardiovascular post síndrome coronària aguda) engegat enguany i que fa el seguiment d’uns 300 pacients anuals.
 • L’escriptor Daniel Vázquez Sallés, autor del llibre El príncipe y la muerte, inaugura aquest divendres el Màster en Atenció Pal·liativa Integral a Persones amb Malalties Avançades
  27/09/2023

  L’escriptor Daniel Vázquez Sallés, autor del llibre El príncipe y la muerte, inaugura aquest divendres el Màster en Atenció Pal·liativa Integral a Persones amb Malalties Avançades

  Aquest divendres 29 de setembre a les 15h, l’escriptor i periodista Daniel Vázquez Sallés, farà la conferència inaugural del Màster en Atenció Pal·liativa Integral a Persones amb Malalties Avançades a la Sala Polivalent de l’Hospital.
 • Sant Pau, membre del comitè organitzador del Congrés Europeu de Neurocirurgia
  27/09/2023

  Sant Pau, membre del comitè organitzador del Congrés Europeu de Neurocirurgia

  Aquesta setmana té lloc el congrés anual de l’Associació Europea de Societats de Neurocirurgia (EANS) al Palau de Congressos de Barcelona, amb més de 2.000 especialistes d’arreu del món. Cal destacar que, enguany, el Dr. Cristian de Quintana, coordinador del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital de Sant Pau, és membre del comitè organitzador d’aquesta trobada
 • Sant Pau posa en marxa una nova àrea de la Unitat de Semicrítics
  21/09/2023

  Sant Pau posa en marxa una nova àrea de la Unitat de Semicrítics

  El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, acompanyat d’altres membres del Departament de Salut han visitat, avui 21 de setembre, les noves instal·lacions de la mà de la direcció de l’Hospital de Sant Pau i dels responsables de Semicrítics. La nova àrea assistèncial suposa l’ampliació de 18 boxs, com a part d’un projecte major de reestructuració de l’Àrea de Crítics de l’Hospital i del bloc quirúrgic.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat