Breadcrumb

Events

null Task Force Healthcare i Sant Pau: una trobada internacional per la innovació

Events
10/11/2023
Task Force Healthcare i Sant Pau: una trobada internacional per la innovació

La voluntat del sistema de de salut neerlandès d’avançar, connectar-se i mantenir-se a l’avantguarda ha impulsat una aquesta trobada amb l'Hospital de Sant Pau. Una sinergia entre emprenedors, professionals de la medicina i diversos experts del sector, amb el suport de Task Force Healthcare, que busca explorar solucions intel·ligents per als reptes de la salut del futur. 

La missió a Barcelona té com a propòsit debatre sobre els reptes del sistema de salut català i de l’Estat i impulsar la cooperació entre el nostre país i els Països Baixos. Entre els objectius plantejats, es troba l’intercanvi d’informació, identificar necessitats i reptes específics a Barcelona, es explorar relacions amb parts interessades i fomentar el diàleg sobre els principals reptes en salut. 

Durant la visita de Task Force Healthcare a l'Hospital de Sant Pau, s'han presentat iniciatives estratègiques com el Centre de Validacions Clíniques de Salut Digital. A més, s'han destacat projectes innovadors en l’àrea de mHealth,  Codi Medicament i el Dimension Lab, amb impressió 3D i tecnologies de realitat augmentada i virtual. 

Això marca un pas significatiu cap a la identificació de reptes globals en salut, reforçant la cooperació entre ambdues parts i destacant l’abast internacional dels projectes del sistema català de salut i de la nostra institució. L'atenció es centra en aspectes clau de salut pública, salut digital i envelliment saludable, subratllant un compromís amb solucions col·laboratives i per millorar la salut i el benestar dels usuaris tant als Països Baixos com a Catalunya.