Back

Segon workshop del projecte europeu TIQUE PCP

Events
08/07/2022
Segon workshop del projecte europeu TIQUE PCP

Arriba el segon taller que l’Hospital de Sant Pau organitza perquè podeu conèixer una mica més el projecte TIQUE PCP i aclarir els possibles dubtes sobre la licitació de 4,4 milions d’euros. Serà el dijous 21 de juliol de les 11 a les 12 hores, està liderat des de Sant Pau, i inclourà un espai de preguntes i respostes. Podeu registrar-vos aquí. TIQUE PCP està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la UE i vol transformar l’atenció dels pacients amb insuficiència cardíaca avançada amb solucions d’atenció integrada impulsades per la tecnologia.

Tres compradors públics integren i piloten el projecte TIQUE PCP: l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Catalunya), Azienda Sanitaria Locale Avellino (Itàlia) i Region Västerbotten (Suècia). La recent convocatòria romandrà oberta fins al 15 de setembre de 2022 i el consorci TIQUE atendrà totes les consultes rebudes abans de l’1 de setembre a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya.

TIQUE PCP busca una solució d’atenció integrada disruptiva, habilitada per tecnologia, tot en un, basada en valors que recolzin la implementació d’un model d’atenció integrat predictiu, preventiu, personalitzat i participatiu per a les persones que viuen amb insuficiència cardíaca  avançada (ICA), facilitant la prestació de l’atenció adequada, en el moment i lloc adequats.

El projecte proposa, per una banda, monitorar de forma remota els pacients amb ICA i donar-los suport a ells, els seus cuidadors i les seves famílies mitjançant un Centre d’Atenció Virtual integrat per un equip assistencial multidisciplinari, i, per altra banda, ajudar els professionals de qualsevol nivell (atenció primària, hospital, especialistes i treballadors socials) a coordinar-se millor i connectar sense problemes amb els seus pacients, qui també estaran apoderats a través del model per prendre més iniciatives sobre la seva atenció.

Podeu consultar tota la informació aquí: https://www.tiquepcp.eu/