Breadcrumb

Events

null La Fundació Privada concedeix ajuts per potenciar l’excel·lència infermera de Sant Pau

Events
08/05/2024
La Fundació Privada concedeix ajuts per potenciar l’excel·lència infermera de Sant Pau

La Fundació Privada ha concedit enguany una nova partida d’ajuts econòmics destinats a promoure la recerca i la innovació infermera a l’Hospital de Sant Pau, potenciant la incorporació de noves tecnologies, procediments i avenços en l’activitat assistencial. Vols conèixer qui els ha aconseguit i per quins projectes?

 

Els ajuts a projectes d’innovació s’han concedit a:

  • Dra. Almudena Mateos Dávila,  infermera de llarga trajectòria i gestora de material de l’UCI  pel “Disseny i validació d'un dispositiu d'amidament de la pressió intraabdominal (PIA) al pacient crític”.
  • Marta Navarro Colom, infermera de Pneumologia intervencionista per la “Validació d’un dispositiu de subjecció cefàlica en la broncoscòpia flexible Broncopillow”, que realitza junt amb la TCAI Laura Romero.
  • Dr. Jaume Roca Sarsanedas, infermer de Radiodiagnòstic pel “Compressor abdominal per puncions percutànies guiades per TC”, que porta a terme junt amb el Dr. Joan Carlos Pernas.

Els ajuts a la formació en recerca:

  • Judit Garcia Gil, infermera de la unitat C0 per desenvolupar el mestratge en Infermera de Pràctica Avançada de la Universitat de Barcelona, amb la menció en la cura de ferides cròniques i complexes.

Els ajuts al doctorat han anat per a:

  • Dra. Montserrat Doria Cervós, podòloga de l’àmbit ambulatori per la seva tesi “Comorbiditats i mesura de qualitat de vida en el pacient amb peu diabètic en diferents situacions clíniques”.
  • Dra.  Gemma Horta Garcia, infermera del Bloc Quirúrgic central per la seva tesi "The role of the nurse in leadership and supervisory positions in long-term care in Catalonia".
  • Dra. Neus Calpe Damians, infermera de l’UCI per la seva tesi "Eficàcia de la subjecció de la sonda urinària enfront de  la disminució de la infecció d’orina, les lesions al meat urinari i les molèsties en el pacient crític i percepcions relacionades per part de les infermeres de cures intensives."

Ajuts a les publicacions en Open Access produïdes durant l’any 2023

  • Dra. Gemma Mas Dalmau, infermera de l’EUI Sant Pau i fins a setembre de 2023 gestora de recerca, per la publicació de “A trial-based cost-effectiveness analysis of antibiotic prescription strategies for non-complicated respiratory tract infections in children” en el BMC Pediatrics i “Perceptions and attitudes regarding delayed antibiotic prescription for respiratory tract infections: a qualitative study” en BMC Primary care.
  • Jonatan Valverde Bernal, infermer gestor de la Síndrome Coronària aguda, per la publicació del seu article “Impact of a PROgram of Cardiovascular nursE interventionS in a VALVular haEmodynamic Unit (PROCESS-VALVE) on Quality Indicators: A Quasi-Experimental Ambispective Study” en l’International journal of general medicine.

 

Més informació sobre els ajuts de la Fundació Privada