Breadcrumb

Events

null La Dra. Simonetti rep una beca de la SEIMC per fer una estada a la Universitat d’Oxford

Events
23/11/2023
La Dra. Simonetti rep una beca de la SEIMC per fer una estada a la Universitat d’Oxford

La Dra. Antonella Simonetti de la Unitat de Malalties Infeccioses de Sant Pau ha rebut una beca de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (SEIMC) per fer una estada a The Nuffled Department of Primary Care Health Sciences, Medical Science Division, University of Oxford. Una estada que té com a objectiu aprofundir en l’àrea del coneixement i gestió dels Programes d’Optimització de l’Ús d’Antibiòtics en l’Atenció Primària. 

Aquesta estada li permetrà participar en el treball quotidià d'un centre d'excel·lència en programes d'optimització de tractament antibiòtics (PROA) en atenció primària i exportar algunes estratègies adaptant-les al nostre context. En aquest punt, els objectius d'aprenentatge seran:

  • Identificar una o més condicions d'alta prioritat per a la intervenció.
  • Identificar barreres que condueixen a la desviació de les millors pràctiques.
  • Establir estàndards per a la prescripció d'antibiòtics.
  • Conèixer eines informàtiques/algorismes diagnòstics per a donar suport als prescriptors en les decisions terapèutiques.
  • Estudiar tècniques d'implementació d'estratègies PROA en l'àmbit de la medicina primària.
  • Obtenir coneixements sobre estudis clínics multicèntrics i assajos clínics en un centre de referència en recerca en programes d'optimització de l'ús dels antimicrobians (PROA) en atenció primària, a fi de poder utilitzar aquests coneixements en futurs projectes de recerca a l'intern de la meva institució i possiblement establir vincles per a col·laboracions futures.