Breadcrumb

Events

null La Dra. Ferrándiz nomemada presidenta de la Societat Catalana de Dolor

Events
22/06/2023
La Dra. Ferrándiz nomemada presidenta de la Societat Catalana de Dolor

La Dra. Marta Ferrándiz, adjunta del Servei d'Anestesiologia de Sant Pau i membre de la Unitat de Dolor des de l'any 1996, ha estat nomenada recentment presidenta de la Societat Catalana de Dolor.
Més informació

La Dra. Ferrándiz va ser escollida presidenta a través d’una votació dels socis de la Societat de Catalana de Dolor (SCD), que actualment són 425, en el marc de l'Assemblea anual ordinària de la Societat, celebrada a la seu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Un càrrec amb una durada habitual de 4 anys, les funcions del qual són salvaguardar els objectius i les fites de la SCD, entre les que trobem la contribució al millorament científic dels seus associats, promovent la formació acadèmica i científica, així com el desenvolupament de l'estudi i tractament del dolor.

“Una tasca que desenvolupem assessorant els organismes públics en matèria de dolor;  col·laborant amb les diferents universitats del nostre entorn pel desenvolupament científic i tècnic en el marc del dolor; fomentant la formació continuada dels nostres associats, siguin especialistes o especialistes en formació...” comenta la Dra. Ferrándiz. “I molt important, donat que el dolor ja es considera com una malaltia i no tan sols un símptoma, i és a més una simptomatologia transversal que ocupa tot l'àmbit sanitari -des de l'Atenció Primària fins als Hospitals de Nivell III com Sant Pau- intentarem fomentar la interrelació i col·laboració entre diferents Societats Científiques. Alhora que salvaguardem els objectius i els estendards de la nostra Unitat de Dolor, una de les pioneres en l'Estat espanyol, referent en tractaments i procediments d’alta complexitat, com pot ser la Neuromodulació” clou la nova presidenta.