Breadcrumb

Events

null La Dra Helena Bascunana presidenta de la Societat Espanyola de Medicina Fisica i Rehabilitacio

Events
24/05/2023
La Dra. Helena Bascuñana, presidenta de la Societat Espanyola de Medicina Física i Rehabilitació

La Dra. Helena Bascuñana, directora del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau, acaba de ser nomenada presidenta de la Societat Espanyola de Medicina Física i Rehabilitació (SERMEF) per al període 2024-2028 en la darrera Assemblea de Membres de l’entitat. Actualment és la vicepresidenta de SERMEF i durant el període juny 2019 - juny 2023 també ha estat vicepresidenta de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació (SCMFir),

La SERMEF té més de 2.000 socis, tots metges especialistes o MIR en Medicina Física i Rehabilitació, i els seus objectius són: promoure el desenvolupament de l’especialitat en la pràctica clínica i l’ensenyament universitari; recolzar la formació dels MIR; facilitar recursos per a la formació continuada i reciclatge de facultatius especialistes; impulsar la recerca científica i la publicació de treballs mitjançant la revista “Rehabilitació”; cooperar amb altres societats científiques i organitzacions en la recerca i desenvolupament de l’especialitat; i oferir informació i assessoria als òrgans de Govern, organismes autònoms i organitzacions locals i provincials.

La SERMEF treballa en la Comissió Nacional de l’Especialitat de Medicina Física i Rehabilitació i en entorns professionals. com la Federació d’Associacions Científiques Mèdiques Espanyoles i l’Organització Mèdica Col·legial. En l’àmbit internacional, és membre de la Societat Europea de Medicina Física i Rehabilitació i de la Societat Internacional de Medicina Física i Rehabilitació.

 

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

Contacte Comunicacio

communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat