Breadcrumb

Events

null Dia Mundial del Cancer de Mama – 19 d’octubre

Events
16/10/2023
Dia Mundial del Càncer de Mama – 19 d’octubre

El proper dijous 19 d’octubre és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada que es va establir per crear consciència sobre la malaltia, donar-li visibilitat i crear eines i recursos per a enfrontar-s’hi. A l’Hospital de Sant Pau durant el dia 19 organitzem diverses activitats per contribuir a la sensibilització i a la difusió de les afectacions i reptes que planteja aquesta malaltia.

El Càncer de Mama és el tipus de càncer més freqüent en dones arreu del món. Conscienciar a la població sobre la importància d’aquesta malaltia és fonamental per aconseguir una detecció precoç, una de les mesures bàsiques per combatre’l. Per això, es recomana a les dones entre 50 i 69 anys fer-se una mamografia cada 2 anys.

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, a Sant Pau durem a terme diferents iniciatives per contribuir a la sensibilització.

JORNADA PER A VOSALTRES

La jornada, organitzada pel col·lectiu Activity girls, tindrà lloc el dijous 19 d’octubre a la Sala d’Actes de l’Hospital Sant Pau, des de les 8.45h fins les 14h. L’entrada és lliure i gratuïta.
Podeu consultar el programa aquí.

ACTIVITATS 19 D'OCTUBRE

Exposició fotogràfica El repte. La fragilitat de la vida. 

Vestíbul de Sant Quintí de l'Hospital de Sant Pau.

Del 19 d'octubre al 23 de novembre.

 

Taules informatives sobre el Càncer de Mama

Vestíbul de Sant Quintí i de Mas Casanova de l'Hospital de Sant Pau.

Dia 19 d'octubre

De 9h a 13h