Events

null Cursa cientifica

Events
22/02/2024
Arriba la 35a Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau

El pròxim dissabte, 16 de març, l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Cors Units celebren una nova Cursa Científica, que enguany celebra la seva 35a edició, amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de practicar exercici físic per a la seva salut i benestar.

La Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau, que està organitzada amb la col·laboració del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès (CAR), Championchip i Clubs DIR, tindrà lloc a les 10h als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau.

Durant la jornada, els participants podran realitzar un total de 20 voltes en un circuit d’uns 988 metres durant hora i mitja a partir de la sortida del darrer participant, agafant així les seves cinc millors voltes cronometrades que, juntes, donaran la marca personal de cada corredor.

Al final de la cursa, es sortejaran diferents regals i obsequis entre tots els participants a la Cursa.

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica des de 1989 amb la intenció d’aprofundir el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut. Durant tots aquests anys d’història, hi han participat un total de més de 2.000 participants i s’han dut a terme més d’una vintena d’investigacions que han demostrat científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica d’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses aquelles que pateixen alguna malaltia, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

Les places a l’edició d’enguany són limitades. Inscriu-te ja a través del següent enllaç.

Consulta aquí el cartell de la 35a Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau.